Ο Ερμής είναι ήδη σε στάση, δημιουργώντας πάγωμα  καταστάσεων και από την Τρίτη μπαίνει σε ανάδρομη πορεία.

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός, εκπλήξεις, ευχάριστα συναισθήματα, έκτακτα χρήματα.

Άρης σύνοδο με ανάδρομο Ερμή, θέματα του παρελθόντος έρχονται στη φόρα και η επικοινωνία γίνεται με ρυθμούς εντάσεων και διαπληκτισμών.

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας, ιδεαλιστική διάθεση, δημιουργικότητα.

Ήλιος αντίθεση Κρόνος, τάση για απομόνωση, επιθετικότητα, μειωμένη ζωτικότητα.

Άρης τετράγωνο Ουρανός, εντάσεις, συγκρούσεις, βιασύνη, επιπολαιότητα, τάση για ατυχήματα.

Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας, ανάγκη για έλεγχο, επιβολή εξουσίας.

 

Κριός

Η εβδομάδα για σένα αρχίζει με ευχάριστο τρόπο και ενώ πάντα είσαι έτοιμος για το απρόβλεπτο και το πρωτότυπο, τώρα βλέπεις πώς κάτι ευχάριστο γίνεται στο συγκεκριμένο τομέα. Οι μέρες αυτές για σένα δίνουν την ευκαιρία μέσα από δράση να πετύχεις μια νέα ευκαιρία.

Δεν είναι καθόλου απίθανο να σου έρθουν έκτακτα έσοδα εκεί που δεν το περιμένεις.

Οι γονείς, ασχολούνται με μια κατάσταση που προκύπτει σε σχέση με παιδιά – Το ίδιο ισχύει και σε όσους είναι δάσκαλοι ή κάνουν παιδαγωγικό επάγγελμα. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή να λύσεις θέματα με το σύντροφό σου και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, ώστε να μην επαναληφθεί μια κατάσταση. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις καθώς πολλές φορές ο τρόπος σου θα είναι απότομος και κάθετος. Προς το τέλος της εβδομάδας μια μορφή εγκράτειας σε θέμα χρημάτων, θα σε σώσει από άσκοπες σπατάλες.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα για σένα, φέρνει καταστάσεις που έχουν σχέση με το σπίτι και πρέπει να λύσετε καταστάσεις μέσα στην οικογένεια. Ίσως πάρεις μια απόφαση για κάποιες μικροδουλειές που ανέβαλλες για καιρό ή είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε σε ένα θέμα που αφορά την εξέλιξή σου, να πάρεις τη γνώμη τρίτων χωρίς να βιαστείς και κάνεις λανθασμένη εκτίμηση. Θα έρθουν ευκαιρίες, στο να βρεις διέξοδο από την καθημερινότητα μέσα από προτάσεις φίλων και γνωστών που θα σου δώσουν αέρα ανανέωσης. Το σπίτι και η οικογένεια ή και κάποιο άτομο από το συγκεκριμένο χώρο, θα χρειαστεί την άμεση βοήθεια σου και ίσως πρέπει να αναβάλλεις τις δικές σου προτεραιότητες, ώστε να βοηθήσεις. Προσοχή στον τρόπο που κινείσαι καθώς είσαι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

 

Δίδυμοι

Το ερωτικό αλλά και το θέμα σχέσης σε απασχολεί αυτή την περίοδο, καθώς βιώνει γεγονότα που δεν τα περίμενες. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχει μια στήριξη κυρίως στα οικονομικά σου και θα νιώσεις μια απελευθέρωση. Θα έχεις αναπάντεχες εκπλήξεις και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, που κάποιες από αυτές είναι ενδιαφέρουσες και έχουν κάποιο σκοπό. Ο τρόπος που κινείσαι πολλές φορές έχει σχέση με το ότι ξεφεύγεις και ίσως πεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις. Γενικά φαίνεσαι σε ότι κάνεις και προκαλείς κάποιες φορές άθελά σου, διαπληκτισμούς από τους γύρω σου. 11 και 12 του μήνα, μπορείς να προωθήσεις μια σου ιδέα ή έναν σου στόχο μέσα από ένα δικό σου άτομο.

 

Καρκίνος

Αρχίζει να σε απασχολεί το οικονομικό και κυρίως κάποιες “τρύπες” που πίστευες πώς έκλεισες ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Βέβαια πολλές φορές τυφλώνεσαι από αυτά που θέλεις να κάνεις μη βλέποντας την πραγματικότητα και σπαταλώντας χρήματα σε άσκοπα πράγματα. Όσο μπορείς μετριάσαι  κυρίως τα υλικά σου πάθη, γιατί τα πράγματα ζορίζουν. 11 του μήνα, μέσα από ωριμότητα και αποφασιστικότητα, θα μπορέσεις να έχεις τη στήριξη που περιμένεις, κυρίως στο χώρο εργασίας. Το Σαββατοκύριακο, να κάνεις προσεκτικές κινήσεις σε σχέση τόσο με τους γύρω σου όσο και με το σύντροφό σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος λάθος εντυπώσεων από μεριάς τρίτων.

 

Λέων

Είσαι σε φάση εντάσεων αυτές τις μέρες και έχεις εριστική συμπεριφορά. Μη “διυλίζεις τον κώνωπα” και μη ψάχνεις να βρεις λάθη στους άλλους εκεί που δεν υπάρχουν. Στο χώρο εργασίας σου, θα υπάρξει ένα άτομο που σε γοητεύσει και θα νιώσεις μια έντονη διάθεση φλερτ απέναντί του. Ακόμη και αν είναι από την άλλη πλευρά, ή γενικά μονόπλευρο, θα λειτουργήσει ανανεωτικά ως προς εσένα. 11 του μήνα είναι καλό διάστημα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σε σχέση με τη δουλειά σου και να βρεις το κουράγιο να τελειώσεις κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις σου.

 

Παρθένος

Παίρνεις πολλά πράγματα προσωπικά και αντιμετωπίζεις θέματα από δικά σου άτομα καθώς δεν κάθεσαι κάτω για να λύσεις καταστάσεις. 8 και 9 του μήνα, θα περάσεις δημιουργικά με άτομα που θέλεις και καθόλου απίθανο μέσα από αυτά να προκύψει κάτι επαγγελματικό. Ήρθε η στιγμή να διαχωρίσεις άτομα στη ζωή σου και να καταλάβεις πώς κάποιοι πλέον δεν είναι αυτό που φαίνονται.

Στις 11 του μήνα, κάποιος ή κάποια θα χρειαστεί να κάνει κάτι για σένα, νιώθοντας έτσι πώς δεν είσαι μόνος και έχεις ένα στήριγμα γενναιοδωρίας. Στις 14 του μήνα, καταλαβαίνεις κάτι μέσα από ένα άτομο ότι παίζει διπλό παιχνίδι και ότι δεν είναι αυτό που δείχνει.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα για σένα ξεκινά ευχάριστα, καθώς έχεις ένα τρόπο, να γοητεύεις με το πέρασμά σου και να αφήνεις θετικές εντυπώσεις στους χώρους που βρίσκεσαι. Πολύ καλή στιγμή αν θες να βρεις εργασία. Επίσης στους χώρους που κινείσαι θα δημιουργηθεί ένα μικρό φλερτ με ένα άτομο που δεν περίμενες.  11 και 12 του μήνα, διεκπεραιώνεις τα πράγματα που είναι να κάνεις με ένα τρόπο που και συ εκπλήσσεσαι με τον εαυτό σου. Ενώ τα πράγματα σε θέμα οικονομικών είναι στάσιμα και δεν βλέπεις εξέλιξη, προς το τέλος της εβδομάδας μπορείς να πιάσεις μια ευκαιρία και να αλλάξεις την κατάσταση.

 

Σκορπιός

Με επαφές και κινητικότητα αρχίζει η εβδομάδα για σένα. Δεν αποκλείεται να κάνεις και μια επαφή με το εξωτερικό με ένα άτομο που έχει σχέση με το πώς θα κινηθείς το επόμενο διάστημα στη ζωή σου.

11 του μήνα, είναι καλή ημερομηνία για να τρέξεις κάποια σχέδια αφού πλέον κυκλοφορήσεις και δράσεις κατάλληλα με προγραμματισμένο σχέδιο. Ωστόσο πρέπει να ετοιμάσεις το κατάλληλο έδαφος και να μη ξεκινήσεις ακόμη πράγματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, σχόλια τρίτων σε βρίσκουν απροετοίμαστο και νιώθεις πώς βάλλεσαι από δικά σου άτομα.

 

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά για σένα με τόνους εκπλήξεων. Συναντάς άτομα που δεν περίμενες και περνάς όμορφα σπάζοντας τη διαδικασία της ρουτίνας. Νιώθεις γεμάτος πλέον και διεκδικείς πράγματα. Ένας φίλος ή γνωστός θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη δημιουργικότητά σου και να ξεχαστείς από μικροπροβλήματα. Στις 11 του μήνα, θα σε απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα, δεν θα πρέπει όμως να αγχωθείς και να στρεσαριστείς, καθώς κοντινά άτομα μπορούν να είναι το στήριγμα για σένα, ώστε να το βγάλεις εις πέρας. Στις 14 του μήνα, θα προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι.

 

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο και έχεις την κατάλληλη διπλωματία, ώστε να βγάλεις εις πέρας και τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Γενικά από την αρχή της εβδομάδας, περνάς σε μια φάση επίλυσης προβλημάτων που αφορούσαν το προηγούμενο διάστημα. Τα οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια και ίσως εμφανίζονται απρόβλεπτα έξοδα εκεί που δεν τα είχες υπολογίσει. Μην αφήσεις όμως την κατάσταση να σε πάρει από κάτω, απλά πάλεψε το. Στις 11 του μήνα, θα έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση, ωστόσο διάλεξε να πας μόνο εκεί που περνάς καλά, γιατί θα το μετανιώσεις.  Στις 14 του μήνα, θα θελήσεις να πάρεις ρίσκο μέσα από μια όχι και τόσο πεπατημένη οδό, ωστόσο αυτά θα είναι ζημιογόνο για σένα.

 

Υδροχόος

Εδώ και καιρό ψάχνεις τριγύρω και μέσα  σου να βρεις μια λύση για ένα σου πρόβλημα. Δευτέρα και Τρίτη, γίνεται μια κατάσταση στη ζωή σου, που σε βοηθά ως εκ δια μαγείας, να λύσεις αυτό τον “γόρδιο δεσμό”. Ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς σου, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο αρκεί να ανταποκριθείς κατάλληλα. Στα επαγγελματικά ωστόσο θα υπάρξουν μπλεξίματα, κυρίως γιατί πολλές φορές δεν θα έχεις τη διάκριση με ποιον να συνεργαστείς, καθώς νιώθεις μόνο πώς ακούς τη φωνή της συνείδησής σου, κάτι που πολλές φορές μπορεί να σε ξεγελάσει.  Η απομόνωση θα είναι για σένα ο κατάλληλος σύμμαχος, ώστε να δεις τα πράγματα με αντικειμενικότητα.

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με ευκαιρίες σε σχέση με τα ερωτικά. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να βρεις ταίρι εκεί που δεν το περιμένεις. Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχεις προστριβές με κάποια δικά σου άτομα και δύσκολα θα συνεννοείσαι.  11 του μήνα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη χάσεις μια ευκαιρία που βρίσκετε μπροστά στα μάτια σου ή μη κάνεις κάποιο λάθος λόγω επιπολαιότητας. 14 του μήνα βγάζεις κτητικότητα και έχεις την τάση να τα θέλεις όλα δικά σου.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com