Ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον Βόρειο και υπάρχουν εντάσεις με τους γύρω μας, βγάζοντας θέματα και δυσκολίες στο οικογενειακό μας περιβάλλον. Προσοχή στις εντάσεις καθώς και στην οδήγηση.

Ο Δίας κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη βοηθώντας τα ζώδια της γης και του νερού να περάσουν πολύ όμορφα και να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες.

Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο δείχνει δυσκολίες σε Λέοντες και Αιγόκερους.

 

Κριός

Η δουλειά σας είναι λίγο πιεσμένη αυτές τις ημέρες. Ωστόσο μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε πράγματα με συναδέλφους και να περάσετε καλά μαζί τους. Το ερωτικό σκηνικό είναι αυτό που θα είναι αρκετό έντονο αυτή την περίοδο. Λόγω του Ερμή από το Λέων είναι καλό να βγείτε και να διασκεδάσετε με δικά σας άτομα. Κάποιοι θα έχετε ευκαιρίες  σε οικονομικά θέματα.

 

Ταύρος

Θέματα συνεργασιών και επικοινωνιών θα σας προβληματίσουν και θα είστε γενικά σε δίλλημα ως προς τον τρόπο που θα κινηθείτε. Τα επαγγελματικά θέλουν αρκετή προσοχή, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς ενδέχεται να είστε μπροστά σε έκτακτες καταστάσεις, οι οποίες απαιτούν λύση. Προς το τέλος της εβδομάδας μια ευκαιρία μέσα από κάποιο άτομο.

Δίδυμος

Το σπίτι και η οικογένεια, είναι αυτά που πρωταγωνιστούν για εσάς αυτή την περίοδο. Επικοινωνιακά είστε αρκετά καλά αυτές τις ημέρες, βρίσκετε φίλους και γνωστούς και περνάτε όμορφα και δημιουργικά μαζί τους. Βέβαια είναι στιγμή να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις και ευκαιρίες που θα είστε ο μόνος στην ουσία για να μπορείτε να βρείτε αδιέξοδο σε προβλήματα.

Καρκίνος

Νέες γνωριμίες με καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, βοηθούν αρκετά για να νιώσετε επιτέλους ανανεωμένοι και να ανοίξετε ένα νέο κύκλο γνωριμιών. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου περνάτε όμορφα και δημιουργικά με παιδιά ή με τον σύντροφό σας. Είναι καιρός να επανορθώσετε καταστάσεις και να βρείτε νέους τρόπους που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας.

Λέων

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε μια ένταση και καλό είναι να προετοιμάσεις το έδαφος για καταστάσεις που θα ακολουθήσουν, οπότε λειτουργείς προνοητικά. Αρκετοί από εσάς θα έχουν προτάσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας κυρίως μέσα στο σπίτι. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας.

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου κλείνεις υποθέσεις κυρίως σε επαγγελματικά. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης σε θέματα εργασιακού περιβάλλοντος.

Επίσης, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας για τέλος πρώτου, αρχές δευτέρου δεκαημέρου, βοηθά σε θέματα λάμψης και κυρίως στο να μπορέσετε να πρωταγωνιστήσετε σε καταστάσεις. Πιθανόν να έρθει κάποιος έρωτας, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε και μια μικρή επιφυλακτικότητα.

Ζυγός

Διανύετε μια εβδομάδα μοναξιάς και δημιουργικής απομόνωσης, καθώς έχετε ευκαιρία να καταγράψετε πράγματα του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο πλάνο ζωής. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και επιρρεπείς ως προς καταστάσεις, οπότε μην αφήσετε τρίτους να χαλάσουν την ηρεμία σας.

Προσοχή βέβαια προς τα μέσα της εβδομάδας, καθώς η συμπεριφορά σας θα είναι ακραία και ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα. Τέλος της εβδομάδας ενδέχεται μια έκπληξη σε σχέση με το οικονομικό σας. Θα λειτουργήσετε αρκετά μέσα από κρυφές καταστάσεις.

Σκορπιός

Οι γνωριμίες αυτό το διάστημα θα είναι το φόρτε σας και θα προσπαθείτε να βρείτε συνεχόμενα τρόπους να επεκταθείτε. Φίλοι θα προωθήσουν τα σχέδια σας και θα σας δώσουν το έναυσμα να προχωρήσετε λίγο παραπέρα από ότι σχεδιάζατε. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα σε θέματα συνεργασιών, σας κάνουν να καταλάβετε πώς σε μια κατάσταση δεν υπάρχει συνέχεια και είναι καλύτερα να το διαλύσετε.

Τοξότης

Ένα διάστημα με έκτακτες ευκαιρίες για ταξίδια και επαφές με άτομα από μακριά. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, αποφασίσετε να διαλέξετε και ένα νέο δρόμο σπουδών. Αν και αυτά που θέλετε να κάνετε είναι πολλά και νιώθετε πώς η τσέπη σας δεν πληρεί τις προδιαγραφές, θα έχετε βοήθεια από άτομα οικογενειακού περιβάλλοντος.Επίσης  για τους αδέσμευτους, μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας από το χώρο εργασίας τους.

Αιγόκερος

Η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις νέες φιλίες και παρέες, ώστε να περάσεις καλά και ξέγνοιαστα. Επαφές με συλλόγους και ομάδες θα σας κάνουν καλό. Προς το τέλος της εβδομάδος ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σοβαρή απόφαση και για αυτό ένα πρόσωπο θα φανεί αρκετά βοηθητικό στις επιλογές σας.

 

Υδροχόος

Είστε υπερβολικοί και προβάλλετε αντιστάσεις στους γύρω σας. τα προβλήματα είναι πολλά αλλά δεν θέλετε να βάλετε νερό στο κρασί σας. Κάποιοι από εσάς έχουν ευκαιρία στα ερωτικά τους. Οικονομικά θα έχετε μια έκτακτη βοήθεια από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μια ερωτική σχέση αρχίζει να μπαίνει στα σκαριά και απαιτεί χώρο και χρόνο από εσάς.

Ιχθύες

Γνωριμίες με άτομα που δείχνουν να βοηθούν στο να περάσετε καλά. Το οικονομικό θα βελτιωθεί αρκετά.  Ίσως και ένα ταξίδι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό να είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.

Σε σχέση με φίλους νιώθετε μια πίεση και δυσκολεύεστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους με αποτέλεσμα να καταπιέζεστε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και επανεκτιμήστε πράγματα στη ζωή σας ώστε να βγείτε από αδιέξοδο.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com