Το καλοκαίρι είναι η εποχή των συναυλιών. Οι πιθανότητες να ματαιωθεί μια συναυλία λόγω κακών καιρικών συνθηκών είναι μικρές, ενώ αυτό σε συνδυασμό με το ότι η μέρα μεγαλώνει, τα βράδια είναι πιο ζεστά και οι υποχρεώσεις του κόσμου λιγοστεύουν, καθιστούν την πρόσβαση σε αυτές ευκολότερη.

Από μικρή έχω βρεθεί σε ουκ ολίγες συναυλίες, είτε ως χορωδός είτε ως θεατής, σε θέατρα, σε υπαίθριους χώρους, σε νησιά, σε βουνά και πιστέψτε με, όπου κι αν ήταν και με όποια ιδιότητα κι αν συμμετείχα, ήταν το ίδιο υπέροχα.

Αν λοιπόν μένεις στη Θεσσαλονίκη και αναρωτιέσαι τι συναυλίες θα έχει αυτό τον μήνα στην πόλη για να πας, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος! Παρακάτω θα βρεις κάποιες από τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν αυτόν τον Ιούλιο στην πόλη μας κι αν δεν έχεις κλείσει ακόμα εισιτήρια, μην χάνεις χρόνο γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις!

 

  • Έλενα Παπαρίζου & Αντώνης Ρέμος: 2 Ιουλίου στο Θέατρο Γης
  •  Γιάννης Αγγελάκας & Παύλος Παυλίδης «Από Γιορτή σε Γιορτή»: 4 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Λαυρέντης Μαχαιρίστας: 9 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών
  • Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα: 11 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών
  • Γιάννης Κότσιρας & Ορχήστρα «Ρυθμός»: 12 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.