Εσύ, ο έρωτας μου. Εσύ, που έρχεσαι κρυφά τις νύχτες στα όνειρα μου. Εσύ, έρχεσαι σαν οπτασία μπροστά μου. Με τα μάτια σου μιλάς. Μόνο η καρδιά, μόνο το μυαλό, μόνο η ψυχή. Γι’ αυτά που σε άλλους φαντάζουν τόσο λίγα, για μένα είναι τόσα πολλά. Σου δείχνω τα βαθιά μου αισθήματα, τους πόθους και τις σκέψεις μου. Κι έτσι με μαθαίνεις. Κοιτάζεις, ακούς, νιώθεις.

Θα μοιραστώ μαζί σου τη ζωή μου, το θες; Μην τρομάξεις είμαι κοντά σου. Οι λέξεις μου έχουν χρώμα αγάπη, πάθος. Έχουν το χρώμα της πανσελήνου, του ολόγιομου φεγγαριού, αυτό που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Ναι, είναι μαγικό. Γι’ αυτό όλα τα γράφω σε σένα, έρωτα μου.

Γιατί ξέρω πως εσύ θα δεις μες την ψυχή μου. Γιατί κι εσύ ονειρεύεσαι σαν κι εμένα. Γιατί ξέρεις ποια είμαι και εγώ ποιος είσαι, βλέπεις και βλέπω μέσα μου και μέσα σου και  σ’ ακουμπάω και μ’ ακουμπάς. Κι όταν ακουμπάς μέσα μου εγώ είμαι ευτυχισμένη. Με μένα, με σένα, με τη ζωή, με την ευτυχία μας.

Δεν είσαι τ’ άλλο μου μισό, έρωτα μου. Το άλλο μισό δεν υπάρχει. Υπάρχει το όλον σε μια ψυχή, ένα σώμα, ένα μυαλό, μια καρδιά. Κι εσύ είσαι δίπλα μου, γύρω μου, μέσα μου. Μου λείπεις εσύ. Το βλέπεις, το ξέρεις. Έρωτά μου, γελάς. Μ’ αρέσει που γελάς μ’ αυτά που λέω. Γι’ αυτό κι εσύ μου μιλάς με τα μάτια. Κι είμαστε πάντα αγκαλιά, το πρωί αγγίζουμε την ανατολή και το βράδυ αγναντεύουμε το φεγγάρι.

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.