Τα Oscars 2018 ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ώρες, με τους επίτιμους καλεσμένους και υποψήφιους να λαμβάνουν τα βραβεία τους.

Ως γνωστόν, δεν υπάρχει μεγαλύτερη βραδιά στο ημερολόγιο του Hollywood από τα Oscars.

Φυσικά, όλοι εμείς οι λάτρεις της μόδας, περιμέναμε πως και πως να έρθει η συγκεκριμένη μέρα.  Βέβαια όχι για να μάθουμε ποια ταινία πήρε τα περισσότερα βραβεία, αλλά για να απολαύσουμε τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί.

Οι στυλίστες των σταρ προετοιμάζονται εδώ και μήνες για αυτές τις εμφανίσεις, δουλευόντας ασταμάτητα, για να καταλήξουν στο άψογο αποτέλεσμα, που απολαμβάνουμε όλοι εμείς στο τέλος!

Κι επειδή λοιπόν, η στιγμή που όλοι περιμέναμε έχει έρθει, πάμε να απολαύσουμε τους πιο καλοντυμένους Celebrities που… πέρασαν από το κόκκινο χαλί!

 

Allison Janney in Reem Acra and with a Roger Vivier bag

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!