Το να βγαίνεις για πρώτη φορά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις ελάχιστα ή  και καθόλου, είναι κάτι ριψοκίνδυνο αλλά και πολύ ωραίο ταυτόχρονα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις και αν θα υπάρχει χημεία, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί https://www.be2live.gr/its-a-date/, κάθε πρώτο ραντεβού είναι ξεχωριστό για διαφορετικούς λόγους. Κάθε νέα γνωριμία είναι μια ιστορία, που είτε θα θυμάσαι για καιρό είτε θα προσπαθείς να ξεχάσεις για πάντα. Μερικές τέτοιες ιστορίες μας εξομολογήθηκαν οι φίλοι μας παρακάτω.

«Η πρώτη προσέγγιση έγινε μέσω Facebook και όταν την είδα από κοντά δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες της»

«Στο πρώτο “Στην υγειά μας” έριξα όλο το ποτό μου πάνω του και όταν μέσα στον πανικό μου πήγα να πάρω μια χαρτοπετσέτα, έριξα και τα ποτήρια με το νερό!»

«Με το που βρεθήκαμε ένιωσα τρομερή αδυναμία και μέχρι να φτάσουμε στο μαγαζί κατάλαβα ότι το έντερο μου ήταν έτοιμο να κάνει “πάρτυ”. Με περίμενε έξω από την τουαλέτα κρατώντας το παλτό και την τσάντα μου και εγώ απλά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν πτοήθηκε όμως και συνεχίσαμε να βγαίνουμε»

 

«Την πρώτη φορά που βγήκαμε, δε μίλησα καθόλου. Κυριολεκτικά. Όλο το ραντεβού ήταν ένας μονόλογός του και επισήμανε 50 φορές πόσο κλειστός άνθρωπος είναι»

«Έψαξε τόσο πολύ τα social media μου, που ήξερε μέχρι και με ποιες φίλες μου δεν κάνω πια τόσο πολύ παρέα»

«Με το που καθίσαμε, ήθελε να μάθει γιατί δε δούλεψε καμία από τις προηγούμενές μου σχέσεις, “για να μη χάνουμε άδικα το χρόνο μας”»

«Πήγαμε στο στέκι της πρώην του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν λίγο καιρό, να μας δουν οι κοινοί τους γνωστοί και να ζηλέψει. ».

«Την πάτησα μαζί της με την καλή έννοια, ήταν τόσο αυθεντική και ξεχωριστή»

«Ενώ δεν είχαμε καλή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του ραντεβού και αυτό ήταν εμφανές, με το που φύγαμε μου όρμηξε απροκάλυπτα»

«Έκανα kick-boxing επί χρόνια και είχα ένα πρόβλημα με τη γνάθο μου. Περνούσαμε φανταστικά, ήπιαμε τα ποτά μας, και όταν είμασταν στο αυτοκίνητο, χασμουρήθηκα και έφυγε η γνάθος απο τη θέση της. Εγώ σε κατάσταση σοκ με ορθάανοιχτο στόμα, αυτός να μην ξέρει τι συμβαίνει και το κορυφαίο τα ποτά μου έφεραν αναγούλα. Στο πρώτο μας ραντεβού καταλήξαμε στο νοσοκομείο με αφόρητο πόνο. Μείναμε μαζί δυόμιση χρόνια»

«Μου είπε οτι δεν ταίριαζαν πολύ τα σκουλαρίκια με το ντύσιμό μου και οφείλω να τα σκέφτομαι περισσότερο αυτά (Το My style rocks κατέστρεψε κόσμο)»

«Μου είπε οτι θέλει να γνωρίσει τους γονείς μου, αλλά μόνο αν πρώτα με εγκρίνει η μαμά του. ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ»

«Γνωριστήκαμε σε bar και ανταλλάξαμε αριθμούς. Όταν βρεθήκαμε για το πρώτο μας ραντεβού είπε “Γεια σου Κατερίνα”. Μαντέψτε, δε με λένε Κατερίνα!»

«Χτύπησα καταλάθος τον αγκώνα μου στο τραπέζι και είπε “πρόσεχε αγάπη μου”»

«Το ραντεβού πήγαινε πολύ χάλια, δεν είχαμε χημεία, οπότε του έκανα κονέ με την κολλητή μου και αυτός με τον κολλητό του. Τώρα βγαίνουμε ζευγάρια»

«Κέρασε αυτός τους καφέδες αλλά φεύγοντας μου ζήτησε 70 λεπτά για να πάρει τσιγάρα»

«Ήταν όλη την ώρα προσηλωμένος στο κινητό του, πράγμα πολύ απωθητικό, και μάλιστα ήθελε να κάνει και check in»

«Έφερε εκτυπωμένη λίστα με ιδανικές ερωτήσεις για πρώτο ραντεβού»

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Kiki Tsani

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.