Ο θεσμός της Eurovision έλαβε χώρα για ακόμη μία φορά στο Κίεβο, με την Πορτογαλία να βγαίνει η μεγάλη νικήτρια χώρα, ενώ η Ελλάδα με την συμμετοχή της Demy και το «This is Love», πήρε την 19η θέση.

Όπως είναι γνωστό, σε κάτι τέτοιου είδους θεάματα, το Twitter το γιορτάζει σε όλο του το μεγαλείο!

Όσοι διατηρείτε λογαριασμό εκεί, θα ξέρετε πως περισσότερο ενδιαφέρον έχει η κριτική και οι «πιπεράτοι» σχολιασμοί τον χρηστών, παρά η παρακολούθηση του ίδιου του γεγονότος.

Κάπως έτσι, καταλήγουμε να περνάμε ώρες πάνω από το κινητό μας χαζεύοντας τα χιλιάδες tweets. Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα, όλα σχετικά με την βραδιά της Eurovision, και σας τα παρουσιάζουμε. Enjoy!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…