Οι σαλοπέτες ή αλλιώς overalls είναι μια τάση που αγαπούσαμε ως παιδιά και φέτος επιστρέφει για  να χαρίσει άνεση με στυλ στις εμφανίσεις μας.

Εκτός από ένα κομμάτι πασπαρτού για την ντουλάπα μας, που θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, είναι ένα ρούχο που μπορούμε να το συνδυάσουμε εύκολα.

Φοριέται με το αγαπημένο μας  t-shirt, με cropped top, με ένα bralette για πιο βραδινές εμφανίσεις ακόμα και με το μαγιό μας, όταν η σαλοπέτα είναι σε στυλ σορτς ή φορέματος.

Όμως η σαλοπέτα πλέον δεν επέστρεψε ως η κλασσική denim επιλογή των παιδικών μας χρόνων, αφού τώρα μπορούμε να τη βρούμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα όπως το κλασσικό μαύρο, αγαπημένο λευκό αλλά και floral, για να επιλέξετε μεταξύ αυτών εσείς, ποια ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.

Ας θυμηθούμε μερικούς από τους τρόπους που μπορούμε να τις φορέσουμε:

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.