Το γνωστό σε όλους Café Bar – Restaurant της Τούμπας, με τον ιδιαίτερο χώρο και τα ξεχωριστά εδέσματα, το βρίσκεις πλέον και σε mini version στο κέντρο, στην περιοχή της Μητρόπολης.


Μιλάμε φυσικά για το Papillon και το Papillon Petit!

Ήδη από το 2014, το Papillon έχει γίνει στέκι στην περιοχή της Τούμπας, προσελκύοντας ταυτόχρονα κόσμο από όλη την πόλη. Το όνομά του έχει σκοπό να υποδηλώσει την κομψότητα και την σεμνότητα στο στυλ του χώρου, του προσωπικού και των παροχών, κάτι που γίνεται εμφανές με την πρώτη ματιά.

Καλύπτοντας όλες τις ώρες της ημέρας, σε περιμένει από το πρωί με καφέ και πρωινό, το μεσημέρι με ποικιλία πιάτων για όλα τα γούστα, έως και το βράδυ για ποτό ή κρασί. Μη διστάσεις να ξεφυλλίσεις τον κατάλογο και να ανακαλύψεις τις γεύσεις του Σεφ.

Από την άλλη, εάν αναζητάς ένα διάλειμμα από τις δουλειές του κέντρου και έναν απολαυστικό καφέ σε μία από τις πιο κεντρικές γωνίες της πόλης, τότε το Papillon Petit είναι η κατάλληλη πρόταση. Διαθέσιμο στο κοινό εδώ και περίπου ένα μήνα, το «παιδί» του Papillonείναι ό,τι πρέπει για τον πρώτο καφέ της ημέρας, αλλά και για το τελευταίο ποτό νωρίς το βράδυ.

Η κομψότητα που αποπνέει ο χώρος και η διακόσμηση διατηρείται και εδώ, με στόχο φυσικά να γίνει η νέα συνήθεια του κέντρου.


@PapillonCafeBistro

Γρ. Λαμπράκη 207, Τούμπα, τηλ. 2310 908680

@PapillonPetitEdition

Κουσκούρα 2 & Μητροπόλεως 79, τηλ.2310 266884

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…