Οι νύχτες είναι δύσκολες χωρίς εσένα. Τη μέρα τρέχουμε όλοι πάνω κάτω, ξεχνάμε να σκεφτούμε… Οι νύχτες όμως χωρίς μια ανάσα, χωρίς μια αγκαλιά είναι μαχαιριές. Σκέφτομαι το χάδι σου το γλυκό και έτσι κλείνω τα μάτια μου. Άραγε τι είναι αυτό που λαχταράς εσύ περισσότερο; Είναι ένα άγγιγμα, είναι μια αγκαλιά, είναι μια καλή κουβέντα;

Θα ήθελα να ξέρω τι κάνεις τις νύχτες σου, που τριγυρνάς και που κοιμάσαι. Ποιες είναι οι σκέψεις σου και ποια τα όνειρά σου. Θέλω να μάθω για σένα και για τα πιο κρυφά σου μυστικά. Δεν θέλω το λίγο σου. Θέλω το κάτι διαφορετικό που ποτέ δεν έζησες. Δεν αναλώνομαι σε σκόρπιες λέξεις και άστοχες συζητήσεις.

Τα βράδια μου φαίνονται αξημέρωτα πια. Πες μου μόνο εάν τις νύχτες με σκέφτεσαι, πες μου μόνο εάν θέλεις να με νιώσεις, πες μου κάτι μόνο. Ψιθύρισέ μου στο αυτί  κάτι όμορφο και μετά φύγε. Αισθάνομαι τη μυρωδιά σου και ηρεμώ. Θα ήθελα να ήσουνα εδώ να σου πω κι εγώ. Να σου εκμυστηρευτώ τον πόθο μου. Γιατί κι εγώ έχω πολλά. Τώρα όμως συντροφιά μου είναι η σιωπή, που της μιλώ για σένα και χαμογελώ.

Καληνύχτα τώρα. Με περιμένεις και δε θέλω να αργήσω. Ραντεβού στα όνειρά μας, γιατί εκεί είμαστε μαζί. Μου κρατάς το χέρι και με κοιτάζεις με ένα βλέμμα γεμάτο φως και ελπίδα. Άλλωστε εκεί δε με νοιάζει, γιατί οι νύχτες είναι μόνο για μας…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!