Ένα από τα αγαπημένα χρώματα του χειμώνα, και όχι μόνο, είναι για όλους μας το γκρι! Επομένως, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στη ντουλάπα μας γκρι items με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα και γρήγορα ένα groutfit!

Η λέξη groutfit είναι σύνθετη και αποτελείται από τις λέξεις gray + outfit. Συνεπώς, groutfit σημαίνει γκρι σύνολο.

Συνήθως όταν σκεφτόμαστε μονοχρωμία φτιάχνουμε ένα all time classic, total black σύνολο. Το groutfit κινείται στην ίδια λογική και το αποτέλεσμα δείχνει απόλυτα κομψό και chic.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εφαρμόσετε την συγκεκριμένη τάση, φυσικά δεν χρειάζεται να έχετε ένα ολόιδιο γκρι σετ για να την πετύχετε, μπορείτε αντιθέτως να παίξετε με διάφορους τόνους και διάφορα υφάσματα και να πειραματιστείτε με το mix & mach.

Συνδύασε και τις… 50 αποχρώσεις του γκρι άφοβα. Όσες περισσότερες γκρι αποχρώσεις φορέσεις, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα. Αν πάλι είσαι φανατικός οπαδός του γκρι και βρεις στην ντουλάπα σου γκρι items στην ίδια απόχρωση, ένωσε τα και φτιάξε το perfect groutfit!

Το γκρι είναι ένα ήσυχο χρώμα, βλέποντας το ηρεμούμε και χαλαρώνουμε. Τίποτα δε φωνάζει περισσότερο… αγκαλιά από ένα cozy γκρι πουλόβερ! Αν αναζητείς τρυφερότητα και αγάπη, το γκρι είναι το κατάλληλο χρώμα για εσένα. Φόρεσε το και ετοιμάσου να δεχτείς πολλές αγκαλιές!


Tip: Σε ένα groutfit μπορείς να προσθέσεις μεταλλικές λεπτομέρειες, αφού όπως όλοι ξέρουμε το ασημί ανήκει στην οικογένεια των γκρι.


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!