Όταν ενδιαφέρεσαι για κάποιον άνθρωπο, ό,τι θέλεις να μάθεις, προσπαθείς με χίλιους δυο τρόπους να το μάθεις.  Δεν γίνεται όμως να ρωτάς άλλους για εκείνον. Ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία, σε μια γειτονιά που όλα μαθαίνονται. Μπορείς να το κάνεις άμεσα όμως. Τι είναι αυτό που θέλεις να μάθεις;

Εάν είναι καλός άνθρωπος, αν δεν έχει κάποια άλλη σχέση; Προσπάθησε να σκεφτείς ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σου, για να τον πλησιάσεις και να τον γνωρίσεις καλύτερα. Δεν μπορείς όμως να ρωτάς δεξιά και αριστερά. Αγγίζει το κουτσομπολιό αυτή σου η πράξη. Και να νομίζεις κιόλας ότι δεν θα το μάθει.

Σίγουρα θα ενοχληθεί από αυτή σου την κίνηση. Πιστεύω ότι κατευθείαν μειώνεις αυτό που νιώθεις. Όταν σε ενδιαφέρει κάποιος άνθρωπος πραγματικά , πρέπει να πιστέψεις το ένστικτό σου, τη διαίσθηση, την ενέργεια… Τι σημασία άλλωστε έχει τι λένε οι υπόλοιποι.

Μην μπερδεύεις ποτέ τρίτους στις σχέσεις σου. Δεν ξέρουν εκείνοι. Μη δίνεις δικαιώματα. Να σε νοιάζει μόνο εκείνος ο άνθρωπος. Όταν κάποιον τον θέλεις, τον θέλεις, πάει και τελείωσε. Πες του το. Τι περιμένεις;

Να είσαι ευθύς. Φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου; Έχεις περάσει δύσκολα; Και τι νομίζεις; Είσαι ο μόνος; Οι άνθρωποι που έχουν περάσει δύσκολα σε συναισθηματικό επίπεδο, να ξέρεις,  είναι και οι πιο δυνατοί από όλους. Από όλους αυτούς  που οι ανασφάλειές τους κάνουν μπαμ από μακριά.

Και δεν πειράζει, εάν δεν έχεις την ανταπόκριση που θα ήθελες. Το μοιράστηκες . Ναι! Το μοιράστηκες με αυτόν τον άνθρωπο που το συναίσθημά σου αφορά… Να είσαι περήφανος για αυτή σου τη ντομπροσύνη.  Αυτό είναι το σημαντικότερο, ειδικά εάν για σένα είναι ο σημαντικότερος. Να του λες γιατί τον αγαπάς και όχι πόσο πολύ τον αγαπάς!

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!