Διανύουμε πλέον την εποχή που το «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου», γίνεται «δύο μαξιλάρια, ένα πάπλωμα και ένας συνομιλητής», είτε αυτός είναι ο «ΕΤΣΙ» είτε, ακόμα καλύτερα, η κολλητή σου.

Ο όρος  pillow talks είναι ευρέως διαδεδομένος ως οι συζητήσεις των ζευγαριών πριν και μετά τα «μέλια», γιατί όπως έχει χιλιοειπωθεί, πώς θα γνωρίσεις πραγματικά κάποιον, αν δε μιλήσεις μαζί του μέχρι τις 5 το πρωί;

Οι συζητήσεις ποικίλουν: μιλάς σχεδόν για τα πάντα, από τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σου μέχρι και τα πιο άκυρα πράγματα, χωρίς να κριθείς. Για κάποιο περίεργο λόγο, άπαξ και ξαπλώσεις δίπλα σε κάποιον και αρχίσετε την κουβέντα, σου βγαίνει πολύ φυσικά να πεις τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ όμως.

Πώς να κάνεις το αντίθετο άλλωστε;

Λίγο η οικειότητα του μαξιλαριού, λίγο τα χαμηλά φώτα και η μηδαμινή απόσταση των προσώπων σας, λίγο ότι η νυσταγμένη φωνή ενός ατόμου που σου αρέσει είναι ο επίγειος παράδεισος. Well, δε θέλει και πολύ να ξεκινήσουν οι ατέρμονες συζητήσεις, που μπορεί να μην έχουν απολύτως καμία ροή αλλά εκείνη τη στιγμή φαντάζουν ως το κέντρο του σύμπαντος. *Φήμες λένε ότι μπορείς να του πεις τι θα γράψεις στον τάφο του και να μην παρεξηγηθείς.*

Φυσικά, pillow talks μπορείς να έχεις και με την κολλητή σου – εκεί και αν υπάρχει χαώδες χάος. Είναι από εκείνα τα βράδια που θα έρθει για sleepover και θα θυμηθείτε κάθε ντροπιαστική στιγμή, ενώ οι ατάκες που θα ειπωθούν θα σας συντροφεύουν αιώνια. Πιθανότατα θα νυστάζετε αλλά η ιδέα του να συζητηθεί ένα περιστατικό για εκατοστή έκτη φορά είναι τόσο θελκτική, καθώς όπως ειπώθηκε και πριν, η σημασία του μαξιλαριού είναι πολύπλευρη. ‘Ο,τι και να λέτε, όσο ασήμαντο και αν είναι, την έχεις κοντά σου, είστε κάπου μαλακά και όμορφα και είναι εκεί για σένα, you lucky girl!

* Bonus pillow talker η μαμά σου, για όλες εκείνες τις φορές που δεν μπορείς να κοιμηθείς – είτε είσαι 5 είτε 25 – και όσο κουρασμένη και αν είναι θα σου κάνει χώρο στη μεριά της και θα σου πει αυτά που έχεις ανάγκη να ακούσεις.

Ελπίζω να μην περνάτε πολλά βράδια χωρίς να μοιράζεστε ένα μαξιλάρι. Ο συνδυασμός, δική σας επιλογή!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Kiki Tsani

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.