Κάποιοι άντρες μοιάζουν με τα κοχύλια που είναι πανέμορφα και σκληρά εξωτερικά, αλλά το πιο εύθραυστο και αληθινό πετράδι κρύβεται μέσα τους. Οι άντρες αυτοί αντιμετωπίζουν τη ζωή με χαμόγελο. Γιατί τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν. Γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους και να σημαδεύουν ψηλά.

Υπάρχει χρόνος να γυρίσεις πίσω, να συγχωρήσεις, να εξηγήσεις, να ξεπεράσεις. Γιατί γι’ αυτούς που αγαπούν πραγματικά η απόσταση ή ο θάνατος δεν μετράνε. Το μόνο πράγμα που μετράει είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον σύντροφο τους παρά τις δυσκολίες στη διαδρομή της ζωής.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που λένε “Σ’ αγαπώ” και να σ’ αγαπούν πραγματικά. Γιατί η αγκαλιά τους είναι η καλύτερη απάντηση, όταν οι λέξεις δεν βγαίνουν από το στόμα και το χαμόγελο χάνεται από τα χείλη τους. Γι’ αυτούς που επιμένουν να κρατούν την καρδιά τους ανοιχτή στον κόσμο και να αγαπούν.
Για  όσους δεν περιμένουν τίποτε και διεκδικούν τα πάντα. Γι’ αυτούς που σκέφτονται τα όνειρά τους καθημερινά.

Ξέρεις ποτέ δεν είσαι μόνος σου τη νύχτα. Έχεις τις αναμνήσεις να σ’ αγκαλιάζουν τρυφερά. Διάλεξε τις πιο όμορφες. Τότε θα δεις την ομορφότερη υπόσχεση του Θεού, κάπου θα υπάρχει ένα ουράνιο τόξο που σε περιμένει. Το μόνο που θα θέλεις είναι ένα ζευγάρι φτερά για να πετάξεις μακριά και να συναντηθείτε. Θα κοιτάς τον ουρανό και θα βρίσκεις τη δύναμη να ονειρεύεσαι.

Η εμπιστοσύνη μου σε σένα είναι το θεμέλιο της ζωή γιατί μου διδάσκει πως πρέπει να πετάω ψηλά. Πιο ψηλά από το φθόνο, από τον πόνο, το κακό και τα δάκρυα. Αν δεν ακολουθήσω την καρδιά μου, θα με στοιχειώσει η επιθυμία να το είχα κάνει. Γιατί όσο βλέπω την καρδιά σου, αναγνωρίζω το ξεχωριστό ταλέντο που κρύβεις μέσα σου.

Γι’ αυτό αγάπη μου ποτέ μη σταματήσεις να ψάχνεις για το φεγγάρι της ζωής σου, γιατί τότε θα κρυφτεί για πάντα…

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.