Αγαπάς τη μόδα; Όμως είσαι και «ψαγμένο» κορίτσι που του αρέσουν οι πολύχρωμοι τοίχοι  της πόλης;

Αν η απάντηση σου είναι ναι τότε αυτόν τον λογαριασμό πρέπει να τον ακολουθήσεις οπωσδήποτε!

Η Rosie Clayton, @rclayton, αγαπά τη μόδα και έχει βρει έναν υπέροχο τρόπο για να αναδεικνύει τα outfit της, μέσω φωτογραφιών στο λογαριασμό της στο Instagram. Αυτό που ουσιαστικά κάνει, είναι να ανακαλύπτει τους πιο όμορφους τοίχους, στην κάθε πόλη που επισκέπτεται και να φωτογραφίζεται μπροστά σε αυτούς.

Προσοχή! Οι τοίχοι δεν είναι απλοί λευκοί, ούτε έχουν κάποιο απλό γκράφιτι, αντιθέτως, είναι τοίχοι πολύχρωμοι, με βάρκες, λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα… τοίχοι που θα ευχόμασταν να είχαμε πολλούς από αυτούς στην πόλη μας για μια instagram photo!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.