Ο Σάκης Ρουβάς πρόκειται να γίνει ο ιδανικός σύζυγος και φαίνεται πως η Κάτια Ζυγούλη είναι πολύ τυχερή. Μπορεί να είναι χρόνια ζευγάρι και να έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί, αλλά τα σκαλιά της εκκλησίας θα τα ανέβουν φέτος στις 3 Ιουλίου.

Ο κορυφαίος έλληνας σταρ, όταν είναι με την οικογένειά του, αφήνει στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αφοσιώνεται στο ρόλο του πατέρα και του μέλλοντα συζύγου, χωρίς να διστάζει να πειραματιστεί, ακόμα και στην κουζίνα!

Αυτή τη φορά μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, μας δείχνει μια εύκολη συνταγή, ιδανική για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα, παρέα με φίλους. Ο Σάκης, χρησιμοποίησε μόνο ελληνικά προϊόντα, θέλοντας να στηρίξει την πατρίδα του, φτιάχνοντας ένα παραδοσιακό και λαχταριστό γεύμα.

Απόλαυσέ τον στο παρακάτω video και σίγουρα θα την πατήσεις και εσύ, όπως εμείς:

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Emmanouela Fotaki

Σπουδάζω δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η καταγωγή μου είναι από το όμορφο Ρέθυμνο και όσοι με γνωρίζουν, σίγουρα έχουν παρατηρήσει πως δεν σταματάω ποτέ να μιλάω! Αυτό που ίσως δε γνωρίζουν για μένα όμως, είναι ότι λατρεύω εξίσου να γράφω. Θεωρώ τη γραφή ένα τρόπο έκφρασης, γι' αυτό και επιλέγω θέματα που με προβληματίζουν, ανθρώπους που μου κινούν το ενδιαφέρον και μέρη που με εντυπωσιάζουν. Απεχθάνομαι κάθε είδος αδικίας και ρατσισμού και σαν στόχο στη ζωή μου έχω να βοηθάω όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η ευαισθησία και ο αυθορμητισμός, τα όπλα μου!