Κάτι ξέρουν αυτές οι Σουηδέζες!

   Το σκανδιναβικό στυλ υιοθετείται όλο και περισσότερο και γίνεται must στο street style. Καθαρές γραμμές, ήπια χρώματα, λευκό, μαύρο, μπλε, γκρι, μπεζ και denim φτάνουν να ολοκληρώσουν την παλέτα της σκανδιναβικής φινέτσας.

   Μινιμαλιστικό ύφος αλλά και ιδιαίτερα κομψό που τους επιτρέπει ατημέλητους απίστευτους συνδυασμούς, επιλέγουν οι fashionistas βορειοευρωπαίοι.

   Μυστικό για αυτούς είναι η ύπαρξη ενός βασικού συνόλου και στην συνέχεια η προσθήκη αξεσουάρ, όμως λίγων πολύ λίγων λεπτών και διακριτικών. Ακόμη πολύ βασικό ρόλο παίζει η ποιότητα των υφασμάτων, λατρεύουν τα κασμίρ, τα μάλλινα, τα δερμάτινα και τα suede και  δίνουν  εξίσου τεράστια προσοχή στην υφή των ρούχων αλλά και των υποδημάτων.


   Εδώ σου έχω κομμάτια κλειδιά για να υιοθετήσεις αυτό το στυλ αλλά και street style photos για να πάρεις ιδέες!

  

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ioanna Zarotiadou

Η Ιωάννα ήρθε σε τούτο εδώ τον κόσμο κάπου στην δεκαετία του 90’, πάππου προς πάππου Σαλονικιά. Θα ήθελε πολύ να έχει αδέλφια, αλλά ήρθαν οι φίλοι στην ζωή της να καλύψουν αυτό το κενό. Όταν την ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει έλεγε, «Θέλω να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι και πεινάνε», (ακόμα το θέλει). Αργότερα απαντούσε «Εγκληματολόγος», το πολύ το CSI σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δεν κάνει καλό! Ακολούθησε μια μεγάλη αγάπη για την μαγειρική, της άρεσε όμως και η διακοσμητική, αα και η αισθητική , να μην ξεχάσω και την μόδα και... κάπου εκεί βρήκε τον τρόπο να τα κάνει όλα παράλληλα και είπε, «Θα γίνω δημοσιογράφος και θα κάνω μια εκπομπή που θα τα συνδυάζει όλα»! Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Α.Π.Θ και μπορείτε να την γνωρίσετε στην agathiara.gr.