Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για νύχια!

Όλες λατρεύουμε να περιποιούμαστε τα άκρα μας, διαμορφώνοντας τα σε διάφορα σχέδια τετράγωνα, οβάλ, στρόγγυλα ή πιο μυτερά και επιλέγοντας να τα βάψουμε κάθε φορά με τη δική μας αγαπημένη απόχρωση. Όμως εδώ και καιρό το θέμα νύχια δεν είναι τόσο απλό, αφού δεν επιλέγεις απλά ένα χρώμα και είσαι έτοιμη να βγεις στον έξω κόσμο. Εκτός από άπειρα χρώματα (και υποτόνους του κάθε χρώματος), υπάρχουν και πολλά σχέδια.

Έτσι τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί στα νύχια το Colour Blocking, Black Accents, Modern Metallics, Graphic French, Ladylike Neutrals, Emballished Cuticles και αυτά είναι που θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα μανικιούρ που είδαμε στις πασαρέλες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 και σας τα παρουσιάζουμε.

Το δικό μας αγαπημένο είναι το χρωματιστό γαλλικό με τη χρυσή λεπτομέρεια, το δικό σας;

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.