Η νέα τάση του Instagram δεν έχει ούτε κουβάδες με παγωμένο νερό, ούτε Mannequin Challenge, αλλά ως στόχο έχει να σε γυμνάσει! Ναι ναι καλά άκουσες!

Η Cosmote σου δίνει δώρο 1GB και το μόνο που σου ζητάει είναι να κάνεις είναι ένα Squat, ΜΟΝΟ ΕΝΑ! Σε αντίθεση με τον γυμναστή σου, που σε βάζει να κάνεις τουλάχιστον είκοσι, προκειμένου να φας ένα παγωτάκι.

Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά και βρισκόμαστε εκτός σπιτιού όλη μέρα, τα mb που φεύγουν αέρα.  Μήπως να κάνεις και εσύ ένα squat, το χρειάζεσαι το άτιμο το internet!

Αν ακόμη δεν σε έπεισα, να σου πω ότι ουκ ολίγοι είναι αυτοί που το έχουν δοκιμάσει είτε μόνοι, είτε με παρέα. Με και χωρίς επιτυχία, το δοκίμασαν πάντως και εμείς τους συγκεντρώσαμε για να σας πείσουμε να το κάνετε και εσείς! Γιατί όχι;

Και σαν γυμνασμένα κορίτσια εδώ στο agathiara.gr, εννοείτε ότι το δοκιμάσαμε και εμείς!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.