Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έδωσε τη «σκυτάλη» στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και από τις πρώτες  κιόλας μέρες του LFW, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε φυσικά τους street-stylers  που όλοι αγαπάμε! Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ σίγουρα περιμένω με την ίδια ανυπομονησία τα street-style outfits που παρελάσουν στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας, με τα outfits του catwalk!

Αυτό που είδα να φοριέται περισσότερο από τους street-stylers του London fashion week, είναι το παντελόνι, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μπότες και ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους. Τι πιο σικ από αυτό;

Δείτε μερικές από τις πιο στιλάτες street-style εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και πάρτε ιδέες:


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!