Μέτα το περσινό ριάλιτι επιβίωσης, το “Survivor”, την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα κάνουν την εμφάνιση τους πολλά πανομοιότυπα ριάλιτι.

Ένα από αυτά ξεκίνησε να προβάλετε ήδη στους δέκτες μας από το κανάλι Epsilon και ονομάζεται Survival Secrets… Τι; Άκουσα σωστά; Κάτι σας θυμίζει το όνομα του; Πιστέψτε με, δεν θύμισε μόνο σε σας κάτι το όνομα του, αλλά και σε πολλούς χρήστες του Twitter που τα πληκτρολόγια τους πήραν φωτιά!


 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.