Μια εντυπωσιακή εκδήλωση του εργαστηρίου μόδας Catwalk της Νατάσας Ντόρντογλου, έλαβε χώρα στο κτήμα Δέδα την Τρίτη 7 Ιουνίου με τίτλο Sweet 50s Fashion Show by Catwalk.

Πρόκειται για μια επίδειξη μόδας με σχεδιαστές και μοντέλα τα ίδια τα παιδιά του εργαστηρίου, τα οποία με τα φανταστικά ενδύματα τους, μάγεψαν κάθε καλεσμένο. Η επιρροή τους έρχεται από τα ένδοξα fifties, όπου η Merilyn Monroe, η Grace Kelly και η Audrey Hepburn τα fashion icon της δεκαετίας, καθώς και τα ψιλόμεσα παντελόνια, οι φούστες με τα φουρό και τα girly φορέματα, είναι μερικά από τα fashion points που τους ενέπνευσαν.

Το εργαστήρι πραγματοποίησε την τρίτη κατά σειρά χρονιά επίδειξη μόδας, καθώς παράλληλα μετρά ήδη 4 εργαστήρια σε 4 σημεία της Θεσσαλονίκης (Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Ολυμπιακό Μουσείο και Αμπελοκήπους) με μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμένεται και ένα στην Αθήνα.

Ακόμη το catwalk των μαθητών στην πασαρέλα πλαισίωσε η ομάδα ρυθμικής του «Αρίωνα» Πανοράματος και οι χορευτές της σχολής χορού «Diagonal», για την οποία οι μαθητές του «Catwalk» έφτιαξαν τα κοστούμια της τελικής επίδειξής τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μια ανάθεση, που έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές, να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να δουν ακόμη ένα project τους να «ζωντανεύει» επί σκηνής.

Το πολύ όμορφο αυτό πάρτι, πέρα από τη χαρά που έδωσε σε μικρούς και μεγάλους, είχε και ένα σοβαρό κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με αίσθημα ευθύνης πρώτα απέναντι στους μαθητές του και κατ’ επέκταση στις κοινωνικές ομάδες, προτρέπει και διδάσκει στα παιδιά, μέσα από την έντονη φιλανθρωπική του δράση, την αλληλεγγύη. Για αυτό φέτος, στηρίζει με την τελική επίδειξη μόδας των μαθητών του, το δραστήριο κοινωνικό παντοπωλείο ΜΑΖΙ.

Επίσης, προσωπικότητες που τίμησαν με την παρουσία τους ήταν η αντινομάρχης Βούλα Πατουλίδου, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ο Αλέξης Κωστάλας και η Σοφία Τουντούρη. Το παρόν έδωσε και ο παίκτης του Survivor Ορέστης Τσανγκ μαζί με τα πρόσωπα του κοινωνικού παντοπωλείου.

Τέλος η βραδιά έκλεισε με άφθονο κρασί, εδέσματα και δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.


Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ioanna Zarotiadou

Η Ιωάννα ήρθε σε τούτο εδώ τον κόσμο κάπου στην δεκαετία του 90’, πάππου προς πάππου Σαλονικιά. Θα ήθελε πολύ να έχει αδέλφια, αλλά ήρθαν οι φίλοι στην ζωή της να καλύψουν αυτό το κενό. Όταν την ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει έλεγε, «Θέλω να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και για ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι και πεινάνε», (ακόμα το θέλει). Αργότερα απαντούσε «Εγκληματολόγος», το πολύ το CSI σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δεν κάνει καλό! Ακολούθησε μια μεγάλη αγάπη για την μαγειρική, της άρεσε όμως και η διακοσμητική, αα και η αισθητική , να μην ξεχάσω και την μόδα και... κάπου εκεί βρήκε τον τρόπο να τα κάνει όλα παράλληλα και είπε, «Θα γίνω δημοσιογράφος και θα κάνω μια εκπομπή που θα τα συνδυάζει όλα»! Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Α.Π.Θ και μπορείτε να την γνωρίσετε στην agathiara.gr.