Όταν πέφτει η διάθεση σου να θυμάσαι αυτο…

Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία, επειδή οφείλεις να είσαι χαρούμενος και ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που έχεις. Ποτέ μην αφήσεις μια κακή μέρα να σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Γλυκιά ζωή είναι να μοιράζεσαι την ευτυχία σου μ’ αυτόν που αγαπάς… Στη ζωή, ότι δίνεις παίρνεις, γιατί τα πάντα επιστρέφουν πίσω. Αν ακολουθείς την καρδιά σου τα καλά πράγματα δεν έρχονται σε αυτούς που τα περιμένουν, αλλά σε αυτούς που κυνηγάνε τους στόχους και τα όνειρά τους. Κράτα λοιπόν την καρδιά σου ανοιχτή στα όνειρα, γιατί υπάρχει ελπίδα και χαρά στη ζωή.

Τα σημαντικότερα κλειδιά για μια ευτυχισμένη ζωή είναι τα ακόλουθα εφτά.

Το Συναίσθημα: Το Α και το Ω στη ζωή μας είναι το συναίσθημα… Για να εμπιστευθείς κάποιον, θα πρέπει να σου αποδείξει με κάθε τρόπο όλα αυτά που αισθάνεται για σένα.

Η Κατανόηση: Όταν συχνά αλλάζεις διαθέσεις και συναισθήματα…

Η Ζεστασιά: Να νιώθεις ότι όσοι αγαπάς δεν σε προδίδουν και δεν εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα που τους δείχνεις.

Η Αγκαλιά: Είναι το καλύτερο φάρμακο. Είναι ένας πανίσχυρος τρόπος για να ανακουφίζεις την ψυχή, να καταπολεμάς την ανασφάλεια και το φόβο. Πόσο όμορφη είναι η αγκαλιά που σε γεμίζει, σε φωτίζει και νιώθεις πλήρης. Η αγκαλιά μπορεί να συγκριθεί με τη θερμότητα της καρδιάς επειδή σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είσαι στο σπίτι σου. Μια μικρή αγκαλιά μπορεί να στεγνώσει πολλά δάκρυα, μια μικρή λέξη γεμάτη καλοσύνη μπορεί να σε γεμίσει με ευτυχία και ένα μικρό χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο σου. Είναι τα μικρά πράγματα που γεμίζουν τον κόσμο σου με γαλήνη και αγάπη.

Η Οικογένεια: Μία σχέση οικογενειακής μορφής, ένα στήριγμα σε κάθε σου βήμα.

Η Προοπτική: Μία σχέση θα δίνει αγάπη στο παρόν, προοπτική στο μέλλον και θα χτίζει τις αναμνήσεις για μια ζωή.

Και τέλος ο Έρωτας: Ο ενθουσιασμός στο ξεκίνημα μιας σχέσης που μπορεί να λένε ορισμένοι πως ξεθωριάζει, αλλά στην πραγματικότητα ριζώνει και εξελίσσεται σε βαθιά αγάπη.

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.