Τα κοσμήματα μπορεί να είναι ένα από αυτά τα αξεσουάρ που βγάζετε από πάνω σας με το που κλείνετε την πόρτα του σπιτιού σας, όταν όμως πρόκειται να ντυθείτε και να βγείτε έξω, μην σκεφτείτε πολύ αν πρέπει να τα φορέσετε ή όχι, γιατί η απάντηση είναι “ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ”!

Το σωστό κολιέ ή σκουλαρίκι μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα outfit και είναι ο ιδανικός τρόπος για να απογειώσετε αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα που φοράτε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και αισθάνεστε λίγο πιο ξεχωριστές.

Για να σας κάνω τη ζωή εύκολη λοιπόν, βρήκα 15 εντυπωσιακά κομμάτια που αξίζει να συνδυάσετε με κάθε outfit. Συγκεκριμένα, επέλεξα μερικά e-shop που ξεχώρισα από τις φωτογραφίες τους στο Instagram, ώστε να βρείτε το κομμάτι που σας αρέσει και με ενα κλικ να το περιμένετε στο σπίτι σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!