Τα πιο stylish κορίτσια ανά τον κόσμο κατευθύνθηκαν στο ηλιόλουστο Palm Springs, ώστε να δώσουν το παρόν για ακόμη μία χρονιά στο δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ Coachella!

Φυσικά οι φωτογραφίες των It girls στην έρημο της Καλιφόρνια  «βομβαρδίζουν» τις οθόνες μας όλες αυτές τις ημέρες και βλέπουμε καθημερινά, ενδιαφέροντα  looks, που… ας μη γελιόμαστε, ζηλεύουμε πολύ.

Το glam στοιχείο δεν έχει χώρο σε αυτό το event, αντιθέτως, θα δεις κορίτσια των λουλουδιών και bohemian queens. Floral prints, matching clothes, total denim, see-through, retro basketball jerseys, belt και cross body bags, μπαντάνες και φυσικά gypsy αξεσουάρ είναι βασικά key pieces στο φεστιβάλ.

Ξέρω πως θα θέλατε κι εσείς (κι εγώ) να είστε εκεί, αλλά επειδή δυστυχώς δε γίνεται, θα σας μεταφέρω νοητά στο Palm Springs. Και ναι αυτό σημαίνει ότι παρακάτω θα δεις τα σύνολα που ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής στο Coachella Festival , θα αφήσεις τα «vibes» του να σε παρασύρουν και θα πάρεις σούπερ ιδέες για το πώς να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου outfit!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!