Όλοι, όταν πηγαίνουμε κομμωτήριο, πάντα σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση μας, είτε αφορά το χρώμα είτε το κούρεμα. Όμως πιστεύω, πως μερικοί άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη τόλμη σε αυτό το θέμα.

Το φαινόμενο είναι συχνό και σε άντρες αλλά και σε γυναίκες. Ιδιαίτερα οι γυναίκες, σκέφτονται πιο συχνά το χτένισμα ή το κούρεμα και πολλά άλλα. Επειδή ομως, τα ερωτήματα είναι πολλά, όσα και τα κουρέματα, η απάντηση είναι πως το κούρεμα δεν επηρεάζεται μόνο από την μόδα.

Τα μέσα που επηρεάζουν στην αλλαγή του μαλλιού μπορεί να είναι ο κοινωνικός μας κύκλος, τα social media, ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές. Παρακάτω όμως θα δείτε κουρέματα και χτενίσματα που σίγουρα ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους.

 

Νο1 #Ανανάς

Ακολουθεί φωτογραφία με άντρα που κούρεψε και έβαψε το μαλλί του σε σχέδιο και σε χρώμα ανανά. Δεν μπορώ να καταλάβω, ειλικρινά, τι έμπνευση είχε… Τον δικαιολογώ απλά γιατί είναι ωραίο φρούτο ο ανανάς!

 

 

Νο2 #Ιγκουάνα

Ζούμε στην εποχή, που γινόμαστε φίλοι με κάθε είδους ζώο και το βαπτίζουμε κατοικίδιο. Ε, τώρα θα μου πείτε, ένα ιγκουάνα είναι κατοικίδιο, το έχεις στο σπίτι σου μέσα και κάνει βόλτες… και φυσικά και σε εκδοχή “μαλλί”!

 

 

Νο3 #Ελικόπτερο

Και κάπου εδώ, τα λόγια είναι περιττα… Γιατί τα ελικόπτερα δεν προσγηόνονται μόνο στα ελικοδρόμια, αλλά και σε κεφάλια!

 

Νο4 #Ντομάτα

Ξυπνάς Σάββατο πρωί, πας λαϊκή αγοράζεις ντομάτες, κάνεις μια χωριάτικη σαλάτα. Όμως σε κινούμενη συνεχή κατάσταση, πρώτη φορά εμφανίζεται στον πλανήτη Γη.

 

Νο5 #καπέλο

Αν δουλεύεις σε Beach bar και σε έχει κάψει ο ήλιος, κάνε το μαλλί σου ένα κούρεμα “καπελάκι”. Και όχι ένα οποιοδήποτε καπέλο, αλλά αυτό που φορούν οι παίχτες του μπειζμπολ.

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.