Η Μέκκα της μόδας, το Μιλάνο, είναι από τις ιδανικές τοποθεσίες για να απολαύσουμε τα street-style outfits που παρελάσουν στους δρόμους κατά τη διάρκεια του Milan Fashion Week!

Η ιστορική πόλη του Μιλάνου, σε συνδυασμό με την ιταλική αύρα που αποκτάς, απλά και μόνο βολτάροντας εκεί, αναδεικνύουν το street-style στο έπακρο.  O φωτογραφικός φακός εντόπισε φυσικά τους street-stylers που όλοι αγαπάμε και το be2live σας μεταφέρει τον… παλμό από τους δρόμους του Μιλάνου.

 

Day 1

 

Day 2

 

Day 3

 

Day 4

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!