Κάθε μερα γυρνώντας από τη δουλειά, η κούραση είναι μεγάλη. Όλοι θέλουμε να ξεκουραστούμε στον ελεύθερο μας χρόνο. Η λύση είναι ένα κρεβάτι και ακόμη καλύτερα, αν είναι εντυπωσιακό.

Σας παρουσιάζω τα τέσσερα πιο παράξενα και ταυτόχρονα εντυπωσιακά κρεβάτια. Και τα τέσσερα ήταν υπέροχα!

 

Νο1 #κρεβάτι#βιβλίο

Αχ καλό μου κρεβατάκι, σ’έκαναν βιβλίο, φτάνει που κάθε μέρα κουβαλώ στο πανεπιστήμιο τα βιβλία μου. Ήρθε στη ζωή μου και αυτό το κρεβάτι. Η χαρά για την κάθε μανούλα, να βλέπει το παιδι της όλη μέρα “πάνω” από ένα βιβλίο…

 

Νο2 #κρεβάτι#burger

Γυρίζω στο σπίτι, είμαι πτώμα στην κούραση. Κάνω το μπανάκι μου. Η γυναίκα μου, βάζει το φαγητό διαίτης στο τραπέζι, εγώ κλασικά γκρινιάζω! “Γυναίκα;; Θα φάμε κανένα burger;” “Είσαι σε πρόγραμμα διαίτης, Μάριε!!!” και έτσι τα όνειρα μου για ένα burger μεταφέρονται που αλλού; Δείτε που…

 

Νο3 #κρεβάτι#μπαλοκρέβατο

Η προπόνηση έχει διαλύσει τις γραμμωμένες γάμπες μου. Ο ιδρώτας έχει μουσκέψει την μπλούζα μου. Με κούρασε πολύ το τεννις! Γυρίζω στο σπίτι, ήρθε η ώρα για ξεκούραση. Μαζεύω τις πράσινες μπάλες του τεννις και παω σπίτι να συναντήσω της κόκκινες μπάλες. Είμαι έτοιμος να “βουτήξω” και να απλώσω το αθλητικό μου κορμί πάνω στο υπέροχο μπαλοκρέβατο μου… Για πάρε μάτι..

 

Νο4 #κρεβάτι#κούνια_που_σε_κούναγε

Το καλό το άφησα για το τέλος. Όλοι μας θα θέλαμε ένα διπλό κρεβάτι, που να μας νανουρίζει μετά από μια κουραστική μέρα, γεμάτο υπερένταση και άγχος. Μια όταν ήμουν μικρός, μια τώρα που μεγάλωσα! Κούνια που με κούναγες, όταν ήμουν baby, αλλά και τώρα που μεγάλωσα.  Ζητώ ένα γίγας κρεβάτι-κούνια, για βαθιά κουνήματα! Όπως αυτό που βλέπετε..


Καλή ξεκούραση!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.