Εγώ κι εσύ μαζί! Κάπου στην Ελλάδα σε έναν χειμερινό προορισμό στο βουνό, να έχει κρύο κι εμείς να περπατάμε αγκαλιά και να χαμογελάμε συνεχώς.  Να φύγουμε μακριά από όλους και από όλα και να γευτούμε τον έρωτά μας. Να σε γνωρίσω και να με γνωρίσεις καλύτερα. Να μάθω τα κρυφά σου μυστικά και να σου εκμυστηρευτώ τους πόθους μου. Να σε κοιτάζω και να με κοιτάζεις όλη μέρα και όλη νύχτα. Να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις που θα διαρκούν μέχρι το ξημέρωμα. Να χορέψουμε μέσα στη νύχτα και να φιλιόμαστε σα να είναι η τελευταία μας φορά. Να σου λέω αστεία και να γελάς σα μικρό παιδί.

Να με κρατάς σφιχτά και εγώ να αναστατώνομαι στο άγγιγμά σου. Να κοιτάζουμε το φεγγάρι και να ονειρευόμαστε μαζί του. Να χανόμαστε στα πιο μικρά στενά και να μαγευόμαστε από την ομορφιά του τοπίου. Να ρουφάμε κάθε στιγμή σαν το πιο όμορφο λουλούδι τις ηλιαχτίδες του φωτός. Να δενόμαστε μαγικά! Μόνο να αγαπιόμαστε κρυφά αρκεί. Δεν υπάρχει αύριο για εμάς, είναι οι στιγμές αυτές που κάνουν την ευτυχία το πιο υπέροχο συναίσθημα του κόσμου…

Και το τηλέφωνο χτυπά. Πρέπει να ξυπνήσω. Είναι ώρα να φύγουμε. Κράτησε λίγο και δε θα σου ζητήσω περισσότερο. Επιστροφή στη πραγματικότητα. Επιστροφή στην ανυπομονησία και τη λαχτάρα. Για αυτές όμως τις στιγμές και για όλη εκείνη τη χαρά που προσφέρει ο ένας στον άλλον, πρέπει να το ζήσουμε! Δεν μπορείς να αφήσεις αυτό το θησαυρό που νοιώθεις να θαφτεί σε υπόγεια μέσα σε σκονισμένες ντουλάπες.

Αντίο τώρα… Πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου. Το ταξίδι αυτό θα μου μείνει αξέχαστο, αλλά θα το νοσταλγώ όταν όλα τριγύρω μου θα είναι βουβά και άδεια χωρίς τη παρουσία σου…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!