Κάτι διαφορετικό από τα χριστουγεννιάτικα χωριά και τα bazar που διοργανώνονται στην πόλη, έρχεται φέτος στη Μονή Λαζαριστών και ξεκινά την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Η διοργάνωση με τίτλο «The Christmas Circus», υπόσχεται πρωτότυπο θέαμα και σειρά εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους! Τσιρκοθέατρο, ζωντανή μουσική, δράσεις για παιδιά και πολύ κέφι έρχονται για να γεμίσουν τις γιορτινές μέρες και να δώσουν χαρά. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., η διοργάνωση ξεκινά με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, παιχνίδια και ζωντανή μουσική.

Το γιορτινό αυτό φεστιβάλ θα ενισχύσουν με την παρουσία τους η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Παύλου Μελά, του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και η δραματική σχολή του ΚΘΒΕ, χορωδίες της πόλης και πολλοί θίασοι του τσιρκοθεάτρου.  Αξίζει να σας πω, πως η γενική είσοδος θα είναι δωρεάν, εκτός από τα θεάματα που θα φιλοξενούνται στην τέντα, για τα οποία η τιμή θα είναι στα 5 ευρώ.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: www.monilazariston.gr

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…