Ένα πολυμορφικό «πάρτυ» θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη, αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι. Για εσένα που λατρεύεις τα «κλικς» από κάθε γωνιά του κόσμου, που θαυμάζεις την κάθε φωτογραφία ακριβώς γιατί αποτυπώνει κάτι το μοναδικό, δεν πρέπει να λείψεις από το The Blinds Pilots Project.
Πρόκειται λοιπόν για ένα ξεχωριστό event, όπου η φωτογραφία και η μουσική συνδυάζονται σε ένα παγκόσμιο project. 85 βραβευμένοι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στην έκθεση με θέμα «The way EYE see it», επιδιώκοντας να αναδείξουν τον μοναδικό τρόπο λήψης και την προσωπική σκοπιά των έργων τους.

Επειδή όμως είμεθα και party animals ως γνωστόν, την έξτρα πινελιά θα δώσουν τα live Dj sets από γνωστούς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο, τα κοκτέιλς και ο διαγωνισμός «Me the World and EYE» (δες περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/pg/BLINDPILOTSAIRLINES/photos/?tab=album&album_id=1385952951415680 ), που στόχο έχουν να απογειώσουν την εμπειρία!
Η διοργάνωση πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και δείχνει πολλά υποσχόμενη. Ας το ανακαλύψουμε!

Λεπτομέρειες στο: www.theblindpilotsproject.com

Φωτογραφία: Raquel Chicheri, Ισπανός φωτογράφος, έργα του οποίου θα βρεις στην έκθεση

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…