Αγάπη μου, θέλω να γευτούμε όλες τις στιγμές μαζί, τις ώρες που μου λείπεις, ακόμα και τις ώρες που σου παραδίδω τα κομμάτια της καρδιάς μου. Εκείνες τις αναπάντεχες ώρες είναι που κάθομαι και σε χαζεύω να κοιμάσαι γαλήνια. Γιατί αγαπώ σημαίνει εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου, χαίρομαι και απογοητεύομαι μαζί αλλά δεν καταθέτω τα όπλα. Λένε ότι η αγάπη είναι τυφλή. Και όμως η διαίσθησή μου ξέρω πως δεν πέφτει έξω.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω αναγνωρίζω στο βλέμμα σου όλα όσα προσπαθείς να κρύψεις και ξέρω πως δεν έχω κάνει λάθος στα συναισθήματά μου για σένα. Δε ζητιανεύω  την προσοχή σου, απλά σ’ αγαπώ και σε νοιάζομαι. Δεν μ’ αρέσει να νιαουρίζω ούτε να μυξοκλαίω, γιατί νιώθω εμπιστοσύνη και ασφάλεια κοντά σου. Σε χρειάζομαι.

Ξέρεις ποτέ δε νοιάστηκα για υλικά αγαθά. Ποτέ δε θέλησα τίποτα περισσότερο απ’ ότι έχω. Η πρώτη και η τελευταία μου επιθυμία είσαι εσύ κι αυτό μου είναι αρκετό για ν’ αγγίξω την ευτυχία. Θέλω εσένα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χρόνου. Θέλω οι μέρες και οι νύχτες να είναι γεμάτες από τον έρωτά μας. Θέλω να σ’ έχω αγκαλιά μέχρι τα μαλλιά και το δέρμα μας να στολιστεί με τα σημάδια του χρόνου και της εμπειρίας. Θέλω να κρατώ το γερασμένο χέρι σου ανάμεσα στο δικά μου και να το φιλώ γεμάτη συγκίνηση σαν ερωτευμένο πιτσιρίκι. Θέλω να χανόμαστε ο ένας στο βλέμμα του άλλου, όσο εναλλάσσονται οι εποχές στο πέρασμα του χρόνου.

Πάντα αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που με κρατά κοντά σου και καρδιοχτυπώ σαν την πρώτη μέρα που σε είδα μα δεν βρίσκω την απάντηση. Θέλω να γεράσουμε σ’ ένα όμορφο σπίτι κοιτώντας τη θάλασσα και να σε σκεπάζω τ’ απογεύματα να μη μου κρυώσεις από τη δροσερή αύρα. Όταν τα χείλη σου ίσα που ακουμπούν τα δικά μου θέλω η μυρωδιά, το χαμόγελο και το βλέμμα σου να με καταδικάζουν σε μια ισόβια, γλυκιά δέσμευση μέχρι την τελευταία μας πνοή…

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Xristina Palakidou

Γεννήθηκα στις 23 Μαϊου 1983 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Είμαι φιλόλογος. Αν και ασχολούμαι με τη λογοτεχνία δεν θεωρώ τον εαυτό μου λογοτέχνη. Αγαπώ την επιστήμη μου και αν ξαναγεννιόμουν πάλι φιλόλογος θα ήμουν. Είμαι γεννημένη γραφιάς γιατί μπορώ να γράψω τα πάντα αρκεί να πηγάζουν από μέσα μου εκφράζοντας τα γνήσια συναισθήματά μου. Είμαι πάντα πολύ εντάξει με τους γύρω μου και γι’ αυτό πληρώνω ακριβά την ευαισθησία και την καλοσύνη μου. Δεν πειράζει όμως. Μ’ αρέσει ν’ αγαπώ έντονα και να μ’ αγαπούν έντονα γιατί είμαι η ψυχή της παρέας, όπως λένε.