Εσείς ή κάποιος αγαπημένος σας περνάτε μία συναισθηματικά δύσκολη περίοδο; Αντιμετωπίζετε συχνά φοβίες, ανησυχία, αβεβαιότητα, θλίψη, απελπισία, ζήλια ή πιστεύετε ότι λειτουργείτε χαμηλότερα από τις δυνατότητές σας;
Ψάχνετε μία φυσική και αποτελεσματική μέθοδο εξισορρόπησης για βοήθεια στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης, της εσωτερικής γαλήνης και της χαράς της ζωής;

Στη δεκαετία του 1830, ο πρωτοπόρος γιατρός, βακτηριολόγος και ερευνητής Dr. Bach, άφησε στην ανθρωπότητα ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει γλυκιά υποστήριξη στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων και των παγιωμένων καταστάσεων του νου.

Ελάτε σε αυτό το εργαστήρι για να μάθετε πώς μπορείτε όλοι να πάρετε στα χέρια αυτό το απλό σύστημα αυτοθεραπείας, για συμπαράσταση σε εσάς, τους δικούς σας ανθρώπους, και τα κατοικίδιά σας.
Θα λυθεί κάθε απορία σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από απόσταση (DLP), πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε, αλλά θα μάθετε και τί περιλαμβάνει μία συμβουλευτική συνεδρία με πιστοποιημένο ανθοθεραπευτή, και πώς μπορεί να βοηθήσει στην αυτογνωσία και στο να πάρετε τη χαρά της ζωής στα χέρια σας.

 

Eισηγήτρια: Ελπίδα Ταραντίλη (Bach Institute Hellas)
Η Ελπίδα Ταραντίλη, MSc, BFRP είναι απόφοιτη του Bach Centre Αγγλίας, και πιστοποιημένη σύμβουλος & εκπαιδεύτρια ιαμάτων Μπαχ.
Είναι εξουσιοδοτημένη να μεταφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από Απόσταση (DLP – Distance Learning Programme),  μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Πιστοποιημένων Ανθοθεραπευτών BFRPs του Ιδρύματος Bach και chief-editor του bachinstitute.gr, της διαδικτυακής πλατφόρμας που παρέχει δωρεάν βιβλία, φυλλάδια, πληροφορίες για το σύστημα, ερωτηματολόγιο αυτογνωσίας, καθώς και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για το σύστημα συμπληρωματικής θεραπείας με ιάματα Bach.
Περισσότερες πληροφορίες στο : https://bachinstitute.gr/


Πληροφορίες:
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις)
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2313078962 (18:00 – 22:00)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στις 20:00
Είσοδος ελεύθερη

e: info@kipos-seminaria.gr/ www.kipos-seminaria.gr,
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/twitter.com/kiposseminaria

 

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.