Το Thessaloniki Fashion Project 3 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς ο κόσμος της Θεσσαλονίκης στήριξε την προσπάθεια αυτή για ακόμη μια φορά.

Η agathiara βρέθηκε στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι, στον όμορφο χώρο όπου έλαβε χώρα το event και σας μεταφέρει τον… παλμό του στο παρακάτω βίντεο.

Από τις 12:00 το πρωί είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια και τα workshops που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Το ιδιαίτερο κομμάτι της εκδήλωσης ήταν τα ανοιχτά προς το κοινό backstage, καθώς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του showroom, οι επισκέπτες μπορούσαν να παρατηρήσουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών αλλά και τις τεχνικές μακιγιάζ και styling στα μοντέλα.

Το 3οThessaloniki Fashion Project έκλεισε με το catwalk που παρουσίασε η Νικολέτα Ράλλη.

Οι δημιουργίες των σχεδιαστών κινήθηκαν σε prints, μονοχρωμίες, λιτές αλλά και bohemian γραμμές.

Πίσω από το Thessaloniki Fashion Project κρύβονται η make up artist Σοφία Βουλαλά και η παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Ιωάννα Πετειναράκη. Ο σκοπός του event, όπως υποστηρίζουν, είναι να γίνει μια μεγάλη γιορτή για τη μόδα και το μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη και να μπορέσουν οι επαγγελματίες του χώρου να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους σε έναν κοινό τόπο.

Οι Fashion designers που παρακολουθήσαμε:

Alexandra Design &KathrinKoim, Anthi G & Art of beauty by Eleni Tsiafka, Atelier Jenny &EfiValasiadou, Celana by Jorg K. &Χρύσα Στεγιαννίδου, Johnskouloudis Atelier &FaniPapadopoulou, BOTN girl &KikaKouparani, Crossover, CuCo3 & Μαρία Μακρυγιάννη, 2ο ΙΕΚ Λάρισας & Niki Ntoura.

Guest Designer: Konstantinos Simeoni.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Stela Grouta (Sheyla)

Είμαι η Στέλλα, οι φίλοι με φωνάζουν Sheyla! Επάγγελμα δημοσιογράφος, (το είχα αποφασίσει από το δημοτικό). Ανήσυχο πνεύμα φουλ. Δεν κάθομαι ποτέ στ’ αβγά μου και μιλάω μέχρι κάποιος να με σταματήσει. Έχω φάει τα καλύτερα μου χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Είμαι σε μόνιμη αναζήτηση του επόμενου ταξιδιού μου και εξαντλώ ανελλιπώς πληροφορίες για ό,τι μπορείς να φανταστείς και απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Τα social media είναι ο παράνομος δεσμός μου, θα με βρεις όπου και αν ψάξεις! Η γκρίνια είναι το φόρτε μου (παίρνω και στέμμα). Πιστεύω ότι η ζωή είναι ωραία…άλλα είμαι Τοξότης!