Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας, δυναμικότητα στο να πετύχω πράγματα βάση βούλησης και έντονης προσπάθειας.

Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη, ευκαιρία για ερωτική σχέση, ευκαιρία να πετύχω μέσα από μια νέα γνωριμία.

Αφροδίτη στον Ταύρο, ομορφιά και αρμονία, περίοδος να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με ωραίο τρόπο.

Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Εκφραστικότητα, καλλιτεχνία.

Άρης ο πλανήτης της δράσης, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου. Συσσωρευμένα συναισθήματα, τάση να καταπονούμε τον εαυτό μας.

Ερμής τρίγωνο Κρόνος, σταθεροποίηση συνεργασιών και σχέσεων καθώς και ευνοϊκή όψη για σπουδές ή μαθήματα ή και ταξίδια.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας, θέματα μπαίνουν σε τάξη λόγω βούλησης και εμμονής μας σε ένα στόχο με δυνατότητα επιτυχίας.

Αφροδίτη σύνοδος με Ουρανό, έκτακτα χρήματα, έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά και απρόβλεπτοι χωρισμοί.

Πανσέληνος στο Ταύρο Σκορπιό. Μια κατάσταση επιβάλλεται να κλείσει στη ζωή μας ή να μεταμορφωθεί για να θέσουμε τα θεμέλια για μια καινούρια.

 

Κριός

Τα πράγματα έρχονται προς τα εσάς με τρόπο που βοηθά να μπορέσετε να κερδίσετε όσο γίνετε περισσότερο αν και εφόσον βάλετε το πείσμα και τη λογική μπροστά. Αρχίζετε να νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό το βγάζετε και στο ταίρι σας καθώς μπορείτε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά και χωρίς εντάσεις. ‘Ο,τι εκκρεμότητες έχετε σε θέματα με υπογραφές ή συμβόλαια καλό είναι να της τακτοποιήσετε ως 15 του μήνα. Στις 16 του μήνα, αρχίζετε ένα έντονο τρέξιμο που αφορά θέματα σπιτιού.

Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε το χώρο σας. 18 του μήνα και μετά, μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για έκτακτα έσοδα ή για μια νέα δουλειά.  Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορεί να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα μέσα από κάποιο άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να τελειώσετε καταστάσεις με οικονομικά και να μπορέσετε να πάρετε μια κατάσταση στα χέρια σας και βοηθά επίσης για ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα ενδιαφέρουσα για σας, καθώς κρύβει διάφορες εκπλήξεις. Μερικοί κάνετε σχέδια μελλοντικά με το ταίρι σας και  θέλετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παραπέρα.

Ενώ κάποιοι αποφασίζετε πώς μια σχέση δεν προχωράει όπως εσείς θα θέλατε και ίσως καταλάβετε πώς πρέπει να αποχωρίσετε. Σε θέμα εργασίας, αρχίζετε να δραστηριοποιήστε με έντονους ρυθμούς και πιθανόν να υπάρχει μια πρόταση για εργασία ή και  μια νέα συνεργασία. Ίσως λάβετε και κάποια χρήματα στα μέσα της εβδομάδας καθώς μια υπόθεση κλείνει για σας. 15 και 16 του μήνα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις καθώς με την Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας, μπορείτε να αλλάξετε εμφάνιση ή να ασχοληθείτε με θέματα καλλωπισμού.

19 του μήνα, αρχίζει μια νέα περίοδος που βοηθά να αλλάξει θετικά η ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο, μέσα από ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να έρθει βοήθεια από ένα άτομο εκεί που δεν το περιμένετε.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, βοηθά να κάνετε γνωριμίες που μέσα από αυτές αρχίζει μια νέα συνεργασία ή γενικά μια σχέση που θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας.

 

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα αρχίζετε να βρίσκεται άτομα από το παρελθόν και προσπαθείτε να βάλετε καινούρια θεμέλια με αυτούς. Κάποιοι θα θελήσετε να τελειώσετε μια κατάσταση που την έχετε εδώ και καιρό να τριγυρνά στο μυαλό σας. Από την αρχή της εβδομάδας, θα πρέπει να επιδιώξετε κάποιες συζητήσεις που θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε με κάποια άτομα και είναι το κατάλληλο διάστημα να το πετύχετε. Από τις 16 του μήνα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην κάνετε σπατάλες όσο αφορά τα οικονομικά σας. 17 και  18 του μήνα, ξοδεύεστε από δω και από κει και ίσως έχετε εντάσεις παραπάνω. Κυρίως το Σαββατοκύριακο, μια πληροφορία που θα μάθετε είναι κάτι που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι θα κάνουν μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, αλλά με την προϋπόθεση πώς από την αρχή δεν θα τη φανερώσετε.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, σας φέρνει κοντά με ανθρώπους από τα παλιά και χτίζετε μαζί τους πράγματα.

 

Καρκίνος

Μια σχέση στη ζωή σας, παίρνει μια διάσταση που θα έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, είτε αφορά προσωπικά, είτε ακόμη και επαγγελματικά.

Από τις 15 του μήνα με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σας αλλά και μέσα στην εβδομάδα όπου θα κάνει καλές όψεις, δείχνει πώς μπορεί να πετύχετε ξαφνικά πράγματα και να έρθει ή ένας έρωτας από το πουθενά ή μια βοήθεια από κει που δεν το περιμένετε. Θέλετε τώρα να κάνετε αλλαγές και προσπαθείτε να επιμείνετε σε πράγματα, αφού έχετε βοήθεια από το Σύμπαν. Θέλετε να βγάλετε εις πέρας μια κατάσταση και πολλές φορές θα βάζετε το πείσμα μπροστά για να πετύχετε.  Κάποιοι βέβαια προς το τέλος της εβδομάδας ίσως φύγετε από μια κατάσταση που ήταν δύσκολη για σας. Το Σαββατοκύριακο, μια νέα γνωριμία ξαφνική βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, θα σας κάνει λίγο καχύποπτους και θα ασκήσετε πίεση σε δικά σας άτομα.

 

Λέων

Ένα διάστημα για σας, που μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας και να πετύχετε σε θέματα αφού ξέρετε καλά πλέον να διαφημίζετε αυτό που είστε και μπορείτε να το κάνετε με τον πιο όμορφο, περίτεχνο τρόπο. Οι υποχρεώσεις είναι αυξανόμενες και έχουμε αναφέρει πώς θα πρέπει να οργανώσετε πιο σωστά τις προτεραιότητές σας. Από τις 15 του μήνα, αρχίζετε να φαίνεστε περισσότερο και να μπορείτε να βάλετε κάποια σχέδια σας σε πρόγραμμα. Παρόλο που ένα θέμα εκκρεμή στη ζωή σας, βρίσκετε προς τα μέσα της εβδομάδας μια λύση για αυτό που σας απασχολεί. Κυρίως ένα νομικό ή και δικαστικό θέμα, φαίνεται να έχει θετική εξέλιξη. 17 και 18 του μήνα, θα πάρετε μια είδηση που δεν περιμένατε και αυτό θα σας δώσει δύναμη για να δράσετε καλύτερα.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου έχετε την τύχη με το μέρος σας μπορεί να ανοίξετε τα όρια σας προς καινούρια πράγματα στη ζωή σας. Ο Άρης υποστηρικτικός απέναντί σας  βοηθά σε θέματα δουλειάς και ότι έχετε βάλει ως στόχο με σκληρή δουλειά να το πετύχετε.

Ένα άτομο θα είναι υποστηρικτικό απέναντί σας για οικονομικά και κυρίως για ένα θέμα που σας αφορά. Σε κάποιους θα τύχει ένα έκτακτο ταξίδι, που ίσως θα είναι μια ευκαιρία να ανανεωθείτε. Από 16 του μήνα, αρχίζετε να βάζετε σε πλώρη ένα σχέδιο σας, αρκεί να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. 17 και 18 του μήνα, δίνετε μια ευκαιρία να περάσετε καλά. Μια κατάσταση που αφορούσε την υγεία σας, βλέπετε πώς εξελίσσεται θετικά και παίρνετε χαρά από αυτό.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, θα  σας φέρει ίσως ένα απρόοπτο ταξίδι, ή κάποια νέα από ένα συγγενικό άτομο που έχετε να δείτε καιρό.

 

Ζυγός

Έχετε ανοίξει πολλά και δραστηριοποιήστε παράλληλα σε πράγματα που για καιρό δεν περιμένατε να τα καταφέρετε. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και προσπαθείτε να βρείτε άτομα γύρω σας που να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στο έργο σας. 13 και 14 του μήνα, ίσως έρθουν κάποια ξαφνικά χρήματα ή μια πρόταση από ένα άτομο που θα βοηθήσει στα οικονομικά σας να βρείτε μια άκρη.

Πολλές φορές θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα ασκείτε πίεση στους άλλους και μπορεί να προκαλέσετε θύελλα αντιδράσεων. Οπότε προσπαθήστε να μην τα κάνετε όλα τέλεια, αλλά να βάλετε σωστές προτεραιότητες. Το Σαββατοκύριακο, θα έχετε μια ευκαιρία να βρείτε έναν έρωτα ή να δραστηριοποιηθείτε μέσα από ένα νέο χόμπι.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα θέμα με οικονομικά.

 

Σκορπιός

Μια εβδομάδα, όπου αναζητάτε με κάθε τρόπο την προσοχή των άλλων.

Είναι περίοδος όπου μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να θέσετε τις βάσεις σε ένα θέμα που αφορά σπουδές. Η εβδομάδα έχει υποστηρικτικές όψεις για σας καθώς ο κυβερνήτης που είναι ο Πλούτωνας σας δίνει τη δυνατότητα για επιτυχία μέσα από επιμονή. Θέματα που σας απασχολούσαν με την υγεία σας, είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος να βρείτε μια άκρη και να έχετε θετική εξέλιξη. Από τις 16 του μήνα, ένα θέμα που περιμένατε να εξελιχθεί, δείχνει να έχει μια καθυστέρηση. Τις ίδιες μέρες προσπαθείτε να βρείτε μια λύση με άτομα που συνεργάζεστε. 17 και 18 του μήνα, παίρνετε μια είδηση που ίσως σας φέρει προ εκπλήξεων.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, βοηθά να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην προσωπική σας ζωή και να δείτε την αλήθεια κατάματα.

 

Τοξότης

Μια εβδομάδα που βάζετε πάθος και ένταση τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην εργασία. Πολλές φορές αναζητάτε θαύματα και πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω για να πετύχετε. Προσοχή όμως στο πώς αντιδράτε σε σχέση με τους γύρω σας. Καινούριοι ορίζοντες σε σχέση με τα οικονομικά σας, χρησιμοποιείτε νέες μεθόδους και τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε τάσεις λαιμαργίας και για αυτό θα πρέπει να προσέχετε να μη ξεφύγετε τόσο σε υλικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Στις 17 και 18 του μήνα, μια έκτακτη είδηση που έχει σχέση με τη δουλειά σας, σας βοηθά να επεκταθείτε. Αν και είστε σε φάση που δεν πρέπει να κάνετε πολλά και να δώσετε χώρο στο να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, σας κρούει το καμπανάκι να δώσετε βάση στην υγεία και στην ξεκούρασή σας και να βάλετε ένα τέλος σε θέμα δουλειάς.

 

Αιγόκερως

Ένα διάστημα όπου βλέπετε τους άλλους μέσα από ένα πρίσμα αγάπης και ελευθερίας. Αφιερώνεστε σε δικά σας άτομα και δείχνετε την αγάπη σας με κάθε τρόπο. Είστε ερωτεύσιμοι και μπορείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε βάζοντας μπροστά την γοητεία σας. Από την αρχή της εβδομάδας κάποια πράγματα είναι με το μέρος σας, για αυτό να ρισκάρετε και να τολμάτε σε ότι θέλετε να κάνετε. 18 και 19 του μήνα, οι ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό. Τις ίδιες μέρες προσπαθείτε να βγείτε και να κάνετε δημόσιες σχέσεις γιατί μέσα από τις συναντήσεις που θα κάνετε, θα βγει κάτι πολύ καλό που αφορά το άμεσο μέλλον σας.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, σας εφιστά την προσοχή σε θέματα παιδιών ενώ όσοι δεν έχετε πρέπει να αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας.

 

Υδροχόος

Θέματα με το σπίτι και την οικογένεια σας απασχολούν αυτή την περίοδο και ευτυχώς για σας, θα έχετε κάποιες λύσεις μέσα στην εβδομάδα. Παρόλα αυτά, το τρέξιμο για σας κυρίως σε θέματα εργασίας ή τακτοποίησης υποχρεώσεων είναι μεγάλο και έτσι καλείστε να χωρίσετε το χρόνο σας, για να προλάβετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή η ενέργειά σας θα είναι έντονη, καλό είναι να κάνετε κάποια διαλείμματα είτε μέσα από ένα σπορ ή κάποιο χόμπι, γιατί αλλιώς βγάζετε νεύρα εκεί που δεν πρέπει. 17 του μήνα, σας δίνεται μια ευκαιρία για να περάσετε καλά με δικά σας άτομα, εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε για να αναζωογονηθείτε. Το Σαββατοκύριακο μια ευχάριστη συνάντηση-έκπληξη με ένα άτομο, σας δίνει μεγάλη χαρά.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, σας δίνει νέες ευθύνες σε θέματα εργασίας.

 

Ιχθύες

Μια εβδομάδα όπου ένα άτομο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά απέναντί σας και θα μπορέσετε, μέσα από αυτό να καταφέρετε κάτι που θέλετε πολύ. Έχετε καλή διάθεση και συγκεντρώνετε γύρω σας ανθρώπους που περνάτε καλά.

Είναι περίοδος όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με τη γυμναστική ή να κάνετε κάποιο χόμπι που θα σας γεμίσει. Παράλληλα όσοι κάνετε καλλιτεχνική δουλειά, θα έχετε έμπνευση και δημιουργικότητα και θα εκπλήσσεστε και οι ίδιοι με τον εαυτό σας. 17 του μήνα μια έκπληξη από ένα άτομο που έχει σχέση από το παρελθόν σας, θα σας φέρει μια μικρή αναστάτωση. Το Σαββατοκύριακο παίρνετε μια πληροφορία για ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων, που μπορείτε να ποντάρετε σε αυτούς.

Η Πανσέληνος στις 18 του μήνα, θα σας δραστηριοποιήσει σε θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Melina Esermpoglou

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή γοητεύτηκα από την Αστρολογία και κυρίως για το πώς αυτή επηρεάζει τον άνθρωπο. Τι στοιχεία μπορεί να μας δώσεις για παρελθόν-παρόν και μέλλον και πώς κατανοείς τους νόμους της φύσης. Η χρόνια ενασχόληση μου σε ΜΚΟ με βοήθησε να εντρυφήσω καλύτερα στο αντικείμενο της αστρολογίας και να διευρύνω τους ορίζοντές μου σε θέματα σπουδών πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μέσα από το δρόμο αυτό ανακάλυψα ένα καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας. Στοιχεία επικοινωνίας: meleser2@gmail.com