Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα έρχεται να ξεσηκώσει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. “Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ” ένα μυθιστόρημα του Όσκαρ Ουάιλντ θα ανέβει στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 2 Φεβρουαρίου με τελική ημερομηνία παραστάσεων την 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21.00.

Ο Ντόριαν ένας νεαρός ηδονιστής; Μήπως ο ναρκισσισμός έχει περιβάλει τον χαρακτήρα του; Ο διπρόσωπος Ντόριαν Γκρέυ θα βγεί νικητής από το δίλλημα που τον κυριεύει; Ο νεαρός Γκρέυ ενδίδει σε κάθε είδος ευχαρίστησης, αλλά μάλλον θα είναι η προσωπική του καταστροφή; Ποιον λάτρεψες Ντόριαν Γκρέυ; Ποιον πραγματικά θαύμασες; Όλα αυτά τα ερωτήματα, θα λυθούν επί σκηνής.

“Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ” χορεύουν και παρουσιάζουν, οι Χορευτές του Βορρά. Στην παράσταση οι Άντρες υποδύονται τις γυναίκες και οι γυναίκες τους Άντρες. Μια παρουσίαση χωρίς pixels ψευδαίσθησης και emoticons, η αναπαράσταση γίνεται χορεύοντας στη σκοτεινή ιστορία του εθισμού και του Εγώ.

Η παράσταση προτείνεται για νέους άνω τον 15 Ετών.


Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Τατιάννα Παπαδοπούλου

Υπεύθυνη ομάδας

Αρετή Κουτσικοπούλου

Χορογραφία

Τατιάννα Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Σταύροπουλος χορέυει με συνεργασία των χορευτών του Βορρά.

Σύνθεση Μουσικής & Μουσική Επιμέλεια

Αντώνης Σουσαμόγλου

Δραματολόγος

Κατερίνα Δακουμοπούλου

Video Artist

Mario Ermitikos

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία

Αθανάσιος Κολαλάς

 

Επίσης χορεύουν οι: Δήμητρα Βλάχου, Γαλήνη Γυρτάτου, Μιχάλης Κριεμπάρδης, Δημήτριος Μαργαρίτης, Ηλίας Μπαγεώργος, Δέσποινα Λαγουδάκη.

 

Μεγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Κτίριο Μ2 Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης.

Τιμές Εισητηρίων : 8€ (μειωμένο), 10€ , 12€.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Marios Tavlaridis

Κοινωνικός, λίγο εγωιστής, έχω πάρει και από το ζώδιο μου. Αυτό είναι αν γεννιέσαι το καλοκαίρι. Είμαι Λέων λοιπόν. Πιστεύω στην δύναμη της γραφής. Μου αρέσει να γράφω. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τεράστιο βιβλίο. Αλλά κάτι με κρατούσε. Λατρεύω τα ταξίδια. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα μας και τις ομορφιές της. Αγαπώ την μουσική, ασχολούμαι με αυτήν. Παίζω τρομπέτα. Παίζω και μουσική σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πολυάσχολος, τελειομανής, επίμονος. Για μένα έχουν πει πολλά. Έχουν κρίνει το βλέμμα μου, την γοητεία μου, το πάθος μου για ζωή και δημιουργία. Μερικές από τις εκφράσεις που συχνά χρησιμοποιώ και αυτό κάνει τον κόσμο να γελά, είναι : “Ε.. Βέβαια”, “Συνέχισε με αυτό το ρυθμό εσύ”, και όταν κάτι με παραξενεύει τότε ακούγεται ο ήχος, “τιριιιιουμ”.