Πολλές φορές αναρωτήθηκα εάν είσαι εσύ κι άλλες τόσες ευχήθηκα να είσαι εσύ ο μοναδικός μου. Εσύ που με κυνηγάς τόσα χρόνια, εσύ που δε με αφήνεις να αφεθώ πουθενά, εσύ που μου φωνάζεις ακόμα και τώρα ότι είσαι δίπλα μου. Εσύ που με έκανες να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα. Εσύ που με έβγαζες εκτός εαυτού, εσύ που με έκανες να θυμώνω και να στεναχωριέμαι. Εσύ που μόνο για όλους τους άλλους έκανες κριτική, αλλά ποτέ για τον εαυτό σου. Εσύ που ζήλευες, που δε πίστευες σε μένα, που με περιγελούσες, που δε με ενθάρρυνες σε τίποτα. Εσύ που δε με άκουγες, που με αμφισβητούσες, εσύ που με κατηγορούσες.

Πολλές φορές αναρωτήθηκα εάν είμαι εγώ για σένα. Εγώ που στεκόμουν στο πλευρό σου. Εγώ που πίστευα σε σένα. Εγώ που σε στήριζα σε κάθε σου βήμα, εγώ που σε φρόντιζα καλύτερα κι από τον εαυτό μου. Εγώ που σε βοηθούσα να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Εγώ που σε ακολουθούσα στα πάντα σου. Εγώ που έφευγα και ξαναγυρνούσα τόσα χρόνια, και είναι πολλά τα χρόνια…

Ένα λουλούδι ήμουν που αντί να άνθιζε, μέρα με τη μέρα πέθαινε. Με πλήγωσες. Με πόνεσες. Μάτωνε η καρδιά μου…

Και τώρα πώς θέλεις να τη γιατρέψεις αυτή τη καρδιά; Είναι γεμάτη από δικές σου πληγές. Αλλάζει κάτι όταν παραδέχεσαι τα λάθη σου; Τι να το κάνω τώρα; Σου έδωσα τόσες πολλές ευκαιρίες που δε θυμάμαι καν τον αριθμό.

Τώρα πια κουράστηκα… Φοβάμαι πολύ και δεν ξαναγυρίζω πίσω. Δεν είμαι εκείνη που ήμουν τότε. Είμαι μια άλλη. Πιο σκληρή, πιο δύσκολη, πιο επιλεκτική, πιο απαιτητική…

Προχώρησε με τη ζωή σου κι εμένα ξέχασέ με…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Sofia Xristianidou

Είμαι η Σοφία Χριστιανίδου, μια ρομαντική ψυχή που αγαπάει τον άνθρωπο και την ψυχή του...Γράφω, γιατί έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι! Λατρεύω την ποίηση, τη φιλοσοφία και ψάχνω την αρμονία και την ''ομορφιά'' στα πράγματα! Όσο για τη μόδα και το styling...μεγάλες μου αδυναμίες! Εμπνέομαι από τον κόσμο γύρω μου, αγαπώ τους φίλους μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ!