Είστε λάτρεις των ταξιδιών; Αν η απάντηση σας είναι ναι, τα παρακάτω instagram accounts θα σας κάνουν να κλείσετε το επόμενο εισιτήριο σας. Αν πάλι η απάντηση είναι όχι, αυτά τα accounts θα σας κάνουν να δείτε τα ταξίδια από μια άλλη οπτική και ίσως τα λατρέψετε!

Το instagram έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί απλώς ένα μέσω κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί πλέον το χρησιμοποιούν για να αντλούν ιδέες και έμπνευση.

Περιοδικά, bloggers, fashion bloggers, site, μαγαζιά διαθέτουν κάποιον λογαριασμό στο instagram, προσφέροντας σου απλόχερα ό, τι πληροφορίες έχουν στη διάθεση τους, με μόνο σου μέλημα να διαθέτεις και εσύ λογαριασμό στη συγκεκριμένη εφαρμογή για να μπορείς να έχεις πρόσβαση.

Στην περίπτωση μας, ως λάτρης των ταξιδιών, και ως χρήστης του instagram ακολουθώ ουκ ολίγους ομοίους μου, με συνέπεια ο λογαριασμός μου καθημερινά να βομβαρδίζεται από τις φωτογραφίες διαφόρων «ταξιδιωτών» που έχουν ως στόχο ζωής (εκτός από το να με κάνουν να ζηλεύω) να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, συγκέντρωσα τους καλύτερους ταξιδιωτικούς λογαριασμούς που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο instagram και σας τους παραθέτω!

@elayna_c

@dim_kosm

@worldwanderlust

@chrisburkard

@lebackpacker

@roundtheworldgirl

@fosterhunting

@theblondeabroad

@pausethemoment

 

@gypsea_lust

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.