…και φυσικά εννοώ την «φωτιά» που προκαλεί το θέαμα των ημερών, το αγαπημένο μας Survivor!

Οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, τα συμβούλια, αλλά και οι παίκτες-είδωλα, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους τους τουιτεράδες, που ασταμάτητα διακωμωδούν τα πάντα, δημιουργώντας δημοφιλείς ατάκες που τελικά μένουν!

Όσοι από εσάς έχετε λογαριασμό στο Twitter, σίγουρα γνωρίζετε πως δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό πράγμα από την  συνεχή ροή των hashtags, την ώρα που προβάλλεται το πασίγνωστο παιχνίδι.

Είναι σα να είσαι στο σπίτι με φίλους, σχολιάζοντας το παραμικρό που θα συμβεί και καυτηριάζοντας τα δρώμενα. Ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που έθεσαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο (από την ομάδα των διάσημων) υποψήφιο προς αποχώρηση, οι χρήστες του Twitter πραγματικά τα έδωσαν όλα!

Απολαύστε τους:

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Lina Kasandrinou

Είμαι η Λίνα, περήφανη Χαλκιδικιώτισσα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, με αγάπη τόσο στο γραπτό κείμενο, όσο και στην επικοινωνία. Μου αρέσει η πολυκοσμία της πόλης, οι βόλτες και το κρασί νωρίς το βράδυ με φίλους. Γοητεύομαι τόσο εύκολα όσο απογοητεύομαι, ενώ με συνεπαίρνουν οι όμορφοι χώροι, οι άγνωστες γωνίες της πόλης, τα ταξίδια και οι φωτογραφίες. Εμμονική με την τάξη (και ειδικά με τα δύο αυτά βαζάκια που ώρα παρατηρώ να μην είναι στοιχισμένα), το πρόγραμμα και την αίσθηση του χειμώνα. Όνειρό μου, να δω από κοντά το Βόρειο Σέλας. Stay tuned…