Όπως ξέρουμε όλες πολύ καλά, τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μας. Ένα από τα αγαπημένα μου, χειμώνα – καλοκαίρι, είναι τα γυαλιά ηλίου. Στη μόδα έχουν επιστρέψει σχέδια και στυλ γυαλιών από τη δεκαετία του 70′. Αναφέρομαι στα πολυφορεμένα για φέτος στρογγυλά και μικρά, μαύρα συνήθως, γυαλιά ηλίου. Αν και το στυλ τους έχει μια πιο vintage διάθεση, ιδιαίτερα αγαπητή για πολλές από εμάς, δυστυχώς το κόψιμό τους δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, προσοχή κορίτσια! Για τις στρογγυλοπρόσωπες θα ήταν προτιμότερη μια λύση, ναι μεν στρογγυλού τύπου, αλλά σε μεγαλύτερο σκελετό.

Ταυτόχρονα, στη μόδα συναντάμε και στυλ άκρως εκσυγχρονισμένα και μοντέρνα, γυαλιά με καθρέπτες που προσδίδουν στυλ φουλ έξτρα glamorous, γυαλιά με έντονες γωνίες και χρώματα, γυαλιά φινετσάτα που αποπνέουν αέρα σικάτης και επίσημης εμφάνισης. Τέλος, αγαπημένα και all day & season είναι αυτά με τους διάφανους ή αρκετά απαλούς φακούς για τις μέρες με λιγότερη ηλιοφάνεια, αλλά περισσότερο στυλ!

Αποθήκευσα όλα όσα παρακολούθησα τις τελευταίες εβδομάδες στα προφίλ αγαπημένων λογαριασμών στο instagram και σας αποκαλύπτω με πολλή αγάπη, τα γυαλιά ηλίου που ξεχώρισα.

Υ.Γ: Μην ξεχνάτε να φοράτε πάντα γυαλιά όταν εκτίθεστε στον ήλιο και κατά προτίμηση καλής ποιότητας, καθώς τα μάτια μας είναι θησαυρός και ο ήλιος δυστυχώς επιβλαβής! Για εσένα που προτιμάς να έχεις πάνω από δύο ζευγάρια, αλλά δυσκολεύεσαι να υποστηρίξεις και στυλ και ποιότητα, φρόντισε έστω να αντικαταστήσεις τους φακούς με καταλληλότερους, που θα έχουν τα απαραίτητα φίλτρα.

 

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε και εσείς να κάνετε hashtag #agathiara ή mention agathiara_gr και την επόμενη εβδομάδα να δείτε το δικό σας look στα Weekly Instalooks! 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Dimitra Dimitriou

To “followyourdream” της ήταν η δημοσιογραφία, την οποία και ακολουθεί. Αν και ο χρόνος της είναι περιορισμένος, παραμένει δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα. Θαυμάζει τους ανθρώπους που γοητεύουν με το μυαλό τους και δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την ζωή. Όσο εύκολα προσαρμόζεται τόσο δύσκολα αλλάζει συνήθειες στην ζωή της. Της αρέσει η λογική, η τάξη και έτσι λειτουργεί στην καθημερινότητά της. Δύσκολα αρνείται μια φιλική βραδιά και έναν απολαυστικό καφέ! Λατρεύει τις ατελείωτες ώρες συζητήσεων που οδηγούν σε νέα ερωτήματα. Πιστεύει στο ''live it to believe it'' και έτσι θα βρίσκεται κοντά μας, να μας βάλει σε τάξη και να μοιραστεί κάθε τι που ζει και την προβληματίζει!