Το καλοκαίρι έρχεται κι αν δεν το καταλάβατε στο τελευταίο Weekly Instalooks, τότε σε αυτό θα το καταλάβετε σίγουρα!

Εγώ που λέτε είμαι βέρα Θεσσαλονικιά και εδώ στην συμπρωτεύουσα δύο είναι οι εποχές ο χειμώνας και το καλοκαίρι. Καθώς μόλις αλλάζει ο χρόνος ανυπομονούμε για την Πρωτομαγιά καθώς ανοίγουν τα Beach Bar, που σηματοδοτούν και την έναρξη του καλοκαιριού. Αντίστοιχα όταν αρχίζουν τα πρώτα κρύα αρχές Σεπτέμβρη και δεν μπορούμε άλλο να πηγαίνουμε στη Χαλκιδική μας, αδημονούμε για την Πρωτοχρονιά.

Η Πρωτομαγιά λοιπόν έφτασε και είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε ήδη που θα περάσετε τη μέρα σας όπως είμαι επίσης σίγουρη ότι ίσως να μην έχετε αποφασίσει ακόμα πιο είναι το κατάλληλο outfit για τη σημερινή μέρα.

Γι αυτό φρόντισα για εσάς και βρήκα ότι καλύτερο κυκλοφόρησε στο Instagram αυτή την εβδομάδα και σας το προτείνω!

Το μόνο που λείπει είναι το λουλουδένιο σας στεφάνι και είστε έτοιμες.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.