Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου και η αγάπη μου καλοκαιράκι…

Μπορεί αυτή τη βδομάδα ο αέρας να μας πήρε και μας σήκωσε αλλά εμάς στις καρδιές μας αλλά και στα outfit μας βασιλεύει ο ήλιος του καλοκαιριού.

Έτσι τα σύνολα που επέλεξαν οι Instagrammers αυτής της εβδομάδας δεν είχαν τίποτα (σχεδόν) να ζηλέψουν από τα σύνολα του καλοκαιριού, καθώς αυτό που έκαναν ήταν να συνδυάσουν καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα κομμάτια με διάφορα πανωφόρια και παντελόνια που θα τις προστάτευαν από τον αέρα. Όπως ακριβώς κάνουμε δηλαδή τα καλοκαιρινά βράδια που έχει λίγο κρύο παραπάνω.

Όμως επειδή εδώ μιλάμε για Instagrammers δεν επέλεξαν απλά πανωφόρια και παντελόνια, αλλά Blazers, Jean Jacket, Flyer Jacket (η Bomber Jacket όπως είναι γνωστά) και εκτός από κλασσικά jeans τόλμησαν και τα Carrot pants που σας προτείναμε και  την προηγούμενη βδομάδα, αντίστοιχα! Για ρίξτε μια ματιά λοιπόν:

Κι αν αυτά που σας πρότειναν οι Instagrammers είναι λίγο τολμηρά για εσάς ή δεν σας κάλυψαν τότε… μπείτε στη στήλη μας dressme on και δείτε τις δικές μας προτάσεις για τα Blazers, τα Flyer Jacket και τα Carrot pants!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.