Αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα διαφορετικό Weekly Instalooks, καθώς κι εγώ αισθάνομαι λίγο περίεργα… Όχι, όχι μην φεύγετε, έχω outfits να σας προτείνω από το Athens Pride του Σαββάτου στις 9 Ιουνίου.

Δεν θα ταχθώ ούτε υπέρ, ούτε κατά γιατί η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι κάπου στη μέση… Αλλά επειδή αυτό δεν είναι ένα Game of Thoughts, αλλά ένα Weekly Instalooks θα πω μόνο μια φράση που έγραψε η @core.inna και με αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό: «Gay pride was not born of a need to celebrate being gay, but their right to exist without persecution. So instead of wondering why there isn’t a straight pride movement, be thankful you don’t need one».

Σας αφήνω λοιπόν να εμπνευστείτε από τα outfits του Athens Pride γι’ αυτή την εβδομάδα, προτρέποντας σας να βάλετε χρώμα στα ρούχα και στην ψυχή σας.

 

View this post on Instagram

Πήγα στο Pride γιατί η μοναδικότητα δεν με τρομάζει. Γιατί θεωρώ ότι η αποδοχή θα έπρεπε να είναι κεκτημένη και δυστυχως δεν είναι. Και γιατί κάθε χρονιά περνάω πανέμορφα χορεύοντας στους δρόμους αυτής της πόλης που για λιγο μοιάζει πιο πολύχρωμη, πιο ελπιδοφόρα και πιο ανθρώπινη από ποτέ! 🌈 | Να είσαι υπερήφανος που ξέρεις να αγαπάς. Όποιον θέλεις εσύ. Αρκεί να αγαπάς…| —————————————————• #loveislove #pride🏳️‍🌈 #pride #athens #happyme #allyouneedislove #mystyle #denim #streetstyle #athenspride #streetphotography

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

View this post on Instagram

Pride 2018 🎉 #pride

A post shared by Olga (@vintagejewel7) on

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.