Οι πρώτες υψηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και το καλοκαίρι κάνει σταδιακά αισθητή την παρουσία του.

Καθώς, λοιπόν γνωρίζεται την αγάπη μου για το καλοκαίρι θα καταλαβαίνεται και το πόσο ευτυχισμένη νιώθω που έχω τη δυνατότητα να φοράω ξανά τα αγαπημένα μου φορέματα (χωρίς καλσόν παρακαλώ!) και όλα αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα.

Το ίδιο μάλλον ένιωσαν και τα κορίτσια του Instagram, αφού τα outfit που επέλεξαν γι’ αυτή την εβδομάδα παραπέμπουν στο καλοκαίρι και αποτελούν έμπνευση για τα outfit της Πρωτομαγιάς!

 

View this post on Instagram

Days like this 🌹

A post shared by EMELIE (@emitaz) on

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.