Καλό μήνα είπαμε εμείς; Δεν είπαμε… Καλό μήνα λοιπόν! Και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους εκεί έξω! Όπως θα γνωρίζετε μετά από δύο χρόνια, λατρεύω το καλοκαίρι σαν εποχή, σαν αίσθηση, σαν μυρωδιές. τα ρούχα του, τους ανθρώπους, τα μέρη… Ναι, ναι ακόμα και την ζέστη του λατρεύω (sorry Κική Τσάνη).

Έτσι, αφού Weekly Instalooks την 1η του Ιουνίου δεν είχαμε καθώς ήταν Παρασκευή, τα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας γιορτάζουν τον νέο μήνα και έρχονται να γεμίσουν τα outfit της εβδομάδας σας με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εννοείτε να σας φτιάξουν την διάθεση!

Γιατί μην ξεχνάτε, τον παν είναι να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό που φοράμε…

 

https://www.instagram.com/p/BjfvwZOnFGG/?taken-by=foolher_

View this post on Instagram

When you can’t sleep you post…

A post shared by E F S T A T H I A T Z O V A (@efstathiatzv) on

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.