Τα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας φωνάζουν ΜΑΓΙΩ!

Τι κι αν το Σαββατοκύριακο μας τα έκανε μούσκεμα, εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι είναι κάπου εκεί έξω κι απλά μας κρύφτηκε για λίγο.  Καλοκαίρι όμως χωρίς μαγιώ δεν γίνεται!

Γι’ αυτό στα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας έχουμε και μπικίνι και ολόσωμα και για μαμάδες και high neck και και και… Κι αν ακόμα δεν σας έπεισα, τότε ένα γρήγορο scroll down θα σας πείσει!

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.