Αυτή την εβδομάδα τα Weekly Instalooks αποφάσισαν να αναδείξουν την πιο glam πλευρά σας στην καθημερινότητα.

Μην ανησυχείτε δεν θα σας προτείνω να πάτε στη δουλειά με παγιέτα, αν και δεν σας κρύβω ότι θα μου άρεσε να δω κάτι τέτοιο. Αντί γι αυτό όμως σας έχω κάποιες προτάσεις για τις μέρες που έχετε διάθεση να ντυθείτε λίγο πιο «καλά» είτε γιατί έχετε να παρευρεθείτε κάπου μετά τη δουλειά είτε επειδή έχετε διάθεση να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας μια μέρα!

Έτσι στα Weekly Instalooks θα δείτε φούστες συνδυασμένες με αρβυλάκια, sneakers,  πέδιλα, μποτάκια αλλά και outfit συνδυασμένα με κάποια statement αξεσουάρ που δίνουν την glam αίσθηση που επιθυμούμε!

https://www.instagram.com/p/BbUC0O0FBAM/

https://www.instagram.com/p/BbShdrBAUzU/

View this post on Instagram

@jdfashionfreak 😻 Check link in bio

A post shared by Women's FASHION VOYAGE® (@fashion.voyage) on

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε και εσείς να κάνετε hashtag #agathiara ή mention agathiara_gr και την επόμενη εβδομάδα θα δείτε το δικό σας look στα Weekly Instalooks!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.