Κάθε βδομάδα που περνάει μας φέρνει και πιο κοντά στο πολυπόθητο καλοκαιράκι, με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο.

Έτσι αυτή την εβδομάδα οι Instagrammers επέλεξαν κυρίως φορέματα αέρινα, μακρυά, midi, καρό, floral, boho αλλά και σε άλλα πολλά σχέδια και χρώματα, που τις κράτησαν chic από το πρωί στη δουλειά έως το βράδυ.

Ενώ τις είδαμε να τα συνδυάζουν κυρίως με sneakers, boho κοσμήματα και jean jackets, δηλαδή με κομμάτια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας! Όμως σίγουρα επειδή υπάρχουν κάποιες, που δεν αγαπάνε και τόσο τα φορέματα σας έχω δύο outfits με παντελόνι που φορέθηκαν την άνοιξη, αλλά θα συνεχίσουν να φοριούνται και το καλοκαίρι, κι αυτά δεν είναι άλλα από τα carrot pants και τα αγαπημένα λευκά παντελόνια, που σας έχουμε δείξει πως συνδυάζονται αλλά…για πάρτε μια γεύση!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.