Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα σας το φωνάζω κάθε μέρα! Ως γνήσια Agathiara που αγαπά το καλοκαίρι μετέφερα το παράρτημα του Weekly Instalooks στη Χαλκιδική οπότε από σήμερα και μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι θα σας μεταφέρω τον παλμό των outfits του Instagram με καλοκαιρινή διάθεση και μοναδικά outfits!

Έτσι, μπορώ να πω πως τα outfit αυτής της εβδομάδας τα απόλαυσα λίγο παραπάνω, καθώς εκτός από την οθόνη του κινητού μου, τα έβλεπα και γύρω μου από κοπέλες που τα είχαν διαφοροποιήσει λίγο, προσαρμόζοντας τα η κάθε μια, στα δικά της δεδομένα.

Δηλαδή, κοπέλες που αγαπάνε τα sneakers τους, τα συνδύασαν με το αγαπημένο τους καλοκαιρινό φόρεμα, ή αποφάσισαν να φορέσουν αυτό το φόρεμα που το είχαν πάρει ως «καλό» και φοβόντουσαν να το φορέσουν. Όμως, φορώντας το με τα απλά flat πέδιλα έδειξε τόσο αρμονικά όμορφο (και δεν έγινε και κάτι αν το λερώσεις με λίγο παγωτό!).

Αυτά κι άλλα πολλά outfits θα δούμε στο Weekly Instalooks αυτή της εβδομάδας χωρίς πάντα να ξεχνάμε τα δικά σας αγαπημένα outfits!

Αν θέλετε να δείτε και τα δικά σας outfit να ανεβαίνουν στα Weekly Instalooks, κάντε μας απλά ένα tag στο Instagram @agathiara_gr ή #agathiara.

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.