Αν αυτή τη στιγμή παραλάβατε κάποιο προσκλητήριο… Κατ’ αρχήν, ελπίζω να μην σας έπεσε από τα χέρια και έπειτα να σας ενημερώσω ότι βρίσκεστε στο κατάλληλο άρθρο, αν σκέφτεστε ακόμα το τι θα φορέσετε.

Το καλοκαίρι είναι ανέκαθεν ο καιρός των γάμων και των βαπτίσεων και λίγο πολύ όλοι έχουμε να παραβρεθούμε σε ένα μυστήριο τέτοιου τύπου ή σε κάποιο άλλο event, που η περίσταση απαιτεί να είμαστε λίγο πιο προσεγμένες στυλιστικά.

Γι’ αυτό, στα Weekly Instalooks αυτής της εβδομάδας συλλέξαμε τα outfits εκείνα των Instagrammer τα οποία είτε φόρεσαν σε κάποια αντίστοιχη περίσταση, είτε που θα μπορούσατε εσείς να αξιοποιήσατε κατά αυτό τον τρόπο.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι φορέθηκε αυτή την εβδομάδα στον κόσμο του Instagram!

 

View this post on Instagram

@Chloe

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on

 

 

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Frideriki Papaioannou

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.